HMP wydaje się, że zmierza do doczekania na wiosnę

już minusowych temperatur nie będzie i problem się stłumi.
Retoryka producenta - nieoficjalna - jest taka, że lampka to właśnie unowocześnienie/udogodnienie

dla nas informacja, której inne modele nie miały

BZDURA na resorach

W Santa Fe droższym czy jest problem? W Konie i i30 nie ma tej "nadgorliwości"

Ewidentnie akcja musi być - gdyż już nie możemy tego popuścić
Wybaczcie, ale potrzebna jest jedna OFIARA/BOHATER

jak ktoś by zgłosił wystąpienie lampki, najlepiej przy bardzo niskim przebiegu - uważam taki do 10 000 km przebiegu - i w ASO odmówił "regeneracji GPF" pod pretekstem "nadeksploatacji" jednostki napędowej, i jeździł dalej z ikonką, ale bez skutecznego wypalenia, następnie ikonka by "MU" zaczęła migać (co oznacza krytyczny stan przytkania) i auto by się unieruchomiło - co wtedy

Nie ma czarnych skrzynek w autach, ale gdzieś musi się zapisywać historia jazdy ów pojazdu - dokumentując iż kierowca próbował wypalania wg instrukcji jednak bezskutecznie, gdyż (tu winna producenta) piękna instrukcja w sprawie GPF jest nieprecyzyjna (deklaracja zbyt niskich obrotów silnika podczas procesu) oraz nie wyczerpująca tematu

ironicznie, nie powinna, problemu nie powinno być - a jest to problem kierowcy, powinno było to być tak załatwione, że "ekologia" tak, płacę za to, ale nie chcę tym żyć... prawie codziennie
Co jeszcze POLECAM

Ja mam już prawie 4 000 przebiegu i "jeszcze" lampki nie widziałem na żywo, ale

chucham na zimne, udzielam się na grupach na fb i TU, czytam, drążę, pytam, analizuję... Wszystko po to, aby być potencjalnie przygotowanym, doedukowanym oraz precyzyjnie stanowczym i rzeczowym wobec ciemiężcom (czyt. ASO i HMP)

Nie oczekuję braw, ale apeluję do "ofiar GPF" działajcie

nic na słowo - pisma, porządne pisma do ASO i HMP, czytajcie, dzielcie się wszelkimi informacjami w sprawie, szukajmy "prawdy"

...a znajdziemy...

PROSZĘ WYPEŁNIAJCIE ANKIETĘ (Zibi lub Admin, dodajcie tam punkt podania roku i miesiąca produkcji, może to kolejny trop

).
P. S. Muszę to napisać zupełnie poważnie:
NX4 to świetne auto, jestem MEEEGA zadowolony

tym bardziej powinno się o TO walczyć