Filip, dam ASO popracować, a nóź widelec, dam Wam znać, potem będziemy działać. Nie ma opcji, że nowe auto będzie tak brzęczeć

Ponadto, nawet testerzy słyszą ten dźwięk, Pertyn

Problem się rozwiąże jak usterka stanie się namacalna - coś fizycznie się uszkodzi, urwie itp.,. Ponadto źle stawiasz sprawę bo to, że wymienili sprzęgło nie znaczy iż nie jest ono winne np. może tarcza posiada wadę fabryczną i dźwięk wydaje tłumik drgań (nie wiem nawet czy NX ma zwykłe sprzęgło czy jest dumas). No i przechodzimy do innego zagadnienia jeśli faktycznie będzie to powodowało jakąś fizyczną usterkę zapewne problem zostanie rozwiązany a jeśli następstwem będzie jedynie dźwięk będzie, że "ten typ tak ma".FilipTucson4 pisze: ↑15 kwie 2022, 18:52Daniel masz rację jest niesmak i najbardziej przykre jest to że wydajesz dużo pieniędzy a tu takie sytuacjezastanawiam się że skoro to nie sprzęgło bo jeden kolega z forum jest już po wymianie i bez efektu to co to jest silnik raczej nie bo było by to ciągle jakaś głupota wibracja czy coś źle spasowane czy bardziej coś poważnego. Myślę że prawdopodobnie żadne ASO w Polsce nie będzie wiedziało co to jest i trzeba uderzyć gdzieś do HMP o zaistniałym problemie bo tak to jest szukanie na ślepo i jesteśmy w tym sami a przepychanie z ASO jest bez sensu. Tak sobie myślę że może spróbować zadzwonić do generalnego HMP i spróbować zorganizować spotkanie nas wszystkich i przedstawić problem przecież to są nowe auta i nie powinno tak być
I tu się mylisz, bądź czujny pokaże Ci jak się załatwia takie sprawy...