A co jeździłeś NX FLDreaminalist pisze: ↑23 lis 2024, 12:56TakW poliftowym wydaje się , że problem już zupełnie został wyeliminowany
![]()
Na razie, ani razu to nie wystąpiło .

A co jeździłeś NX FLDreaminalist pisze: ↑23 lis 2024, 12:56TakW poliftowym wydaje się , że problem już zupełnie został wyeliminowany
![]()
Na razie, ani razu to nie wystąpiło .
Witaj Danielu ,daniel.tucson4 pisze: ↑20 gru 2024, 11:55A co jeździłeś NX FLIle km
To istotne - gdyż potem coś Ci przypomnę
![]()
I am happy for you, ale ciężko mi w to uwierzyć, ale łatwiej w to, że marka HYUNDAI "wiedziała" w czym rzecz Z REZONANSEM (w Kii też to było!) była/jest, ale jak wytrawny moto-manu-global-polityk grała na czas... dyplomatycznie... na zbycie.... TTTM... "Ja nic nie słyszę"....etc/itd.Dreaminalist pisze: ↑20 gru 2024, 19:59Witaj Danielu ,
Już ponad 3 tyś kilometrów walki z tymi wszystkimi asystentami doprowadzającymi do szału za Mną , w polifcie![]()
Na razie wszystko jest super w temacie sprzęgła , żadnych oznak rezonansu![]()
mlodyksiegowy pisze: ↑17 kwie 2022, 10:58No na chwilę obecną nie mam tego dźwięku (…) na chwilę obecną dźwięk ten w ogóle nie występuje. ( … )
Dreaminalist
krisman pisze: ↑11 wrz 2017, 21:53( …) taki objaw możliwy jest przy minimalnie zwichrowanym kole zamachowym (wada fabryczna), lub podpalonej tarczy sprzęgła. W obu przypadkach nie bierze równo i generuje te delikatne "drgania, skrobania czy jak je tam zwał) Gdyby winne było np. łożysko oporowe to raczej byś je słyszał. Jest duża szansa że to się dotrze i ustąpi.
( … )
Może nawet chcieli coś z tym zrobić , ale księgowi szybko ostudzili ten zapałdaniel.tucson4 pisze: ↑20 gru 2024, 23:49( ... ) marka HYUNDAI "wiedziała" w czym rzecz Z REZONANSEM (w Kii też to było!) była/jest, ale jak wytrawny moto-manu-global-polityk grała na czas.( ... )
Biorąc pod uwagę >> dziwne ruchy modelowe << całkiem prawdopodobne ,
Dobre podsumowanie TematuDreaminalist pisze: ↑21 gru 2024, 18:58No to usystematyzujmy to co wiemy w temacie szczęśliwego zakończenia sprawy :
...
że za kilka lat Hyundai może już nie być dla mnie opcją![]()