Dreaminalist, dzięki za inicjatywę, ale... wydaję się, że PUDŁO. Poklękałem trochę teraz pod furą i nie ma w ogóle żadnych takich śrub i blachDreaminalist pisze: ↑24 sie 2022, 19:36Co Ja pacze ....
dopiero teraz to zauważyłem , czyli może jednak to nie zawory ....
Wrzucam tutaj dla porządku , żeby Nam nie umkneło, bo ten temat tak się rozrósł i porozrzucał po róznych wątkach
EDIT :
Danielu pisałeś , że masz nagraną wizytę u Majstrów w ASO 29-ego , czyli w poniedziałek , Hmmmm...
gdzieś w innym wątku pisałeś coś o dealerach z Wrocka , więc rozumiem , że też jesteś Wrocław i okolica, no więc
jak uderzasz w poniedziałek do ASO, nie wiem czy we Wrocławiu , czy w Długołęce , to nie daj sobie rozgrzebać
zaworów, bo to ewidentnie nie wygląda na ten problem , jeszcze tylko bardziej może to namieszać
Niech najpierw sprawdzą ten nieszczęsny wydech i okolice tłumika końcowego, mocowań i tych blaszek
I ten cytat "...jakby lepiej". To albo eliminujemy dźwięk całkowicie, albo dalej baju baju
Co do wizyty, to ją przełożyłem na paź/lis ... gdzie będę miał przegląd okresowy 15K. Po co mam 2 razy w krótkim czasie tak jeździć... już mam ich dość, i nie chce mi się "ich" widzieć tak często.