Tucson TL
Na co zwrócić uwagę przy odbiorze auta?
-
- Weteran
- Twój samochód: Tucson 1.6 GDI STYLE
- Kolor: SAND WHITE
Re: Odbiór z salonu.
@krisman ja widziałem screeny z nowego radia które posiada DAB+ wersja auta z czech.
od bodajże listopada u nas nie ma i ma nie być. Info jest nawet w cennikach (podpunkt z gwiazdką)
-
- Mistrz
- Twój samochód: Tucson 1.6GDI Style
- Kolor: White Sand
Tak z innej beczki czy tylko na USA Tucson ma swiatla do jazdy dziennej nad a raczej z halogenem a na europe osobno pod ?
Co do radia i DAB+to my jestesmy jacys inni ze nie potrzebujemy tej funkcjonalnosci ???
Co do radia i DAB+to my jestesmy jacys inni ze nie potrzebujemy tej funkcjonalnosci ???
Niestety, tylko na USA. Co do DAB Hyundai tłumaczy to małą ilością nadawanych stacji w tym systemie. Podobno jak się zwiększy ilość ma powrócić z montowaniem tej funkcji.mexxmen30 pisze:Tak z innej beczki czy tylko na USA Tucson ma swiatla do jazdy dziennej nad a raczej z halogenem a na europe osobno pod ?
Wysłane przy użyciu Tapatalka
Przeczytałem to ich całe forum i ciekawe rzeczy piszą, np. U nich aktualizacja raz w roku , a na Słowacji gratis raz na 5 lat gwarancji! No to z naszymi warunkami jest całkiem po "zachodniemu" jeśli to nie bzdury.prodarek pisze: ↑30 sty 2018, 20:34Rozumiem...
luknij:
http://forum.cars.cz/hyundai/download/file.php?id=33916
http://forum.cars.cz/hyundai/download/file.php?id=33917
Co do modeli radia, też jest ich troche i hyundai wprowadza je bez ładu i składu, nie informując nikogo. To jakby testowanie sprzętu na nas.
- Bartek
- Forumowicz
- Twój samochód: 1.6 GDI Comfort Navi
- Kolor: czarny
Re: Na co zwrócić uwagę przy odbiorze auta?
Jeśli chodzi o grubość lakieru, bo różne rzeczy tu widziałem ; u mnie było w granicach 70-100 całe auto, ale wnęki i słupki 35-50 Tak jakby tryb oszczędnościowy. Poza tym ok.
-
- Twórca
- Twój samochód: Tucson
- Napęd 4x4: Tak
- Skrzynia: Automat
- Wersja: NX4
- Paliwo: Hybryda
- Kolor: szary
Samochód odebrany w lipcu 2017 kolor biały powłoka 65-100 μm. Może zrobili cięcia i oszczędzają już na lakierze.
Wszystko zależy od jakości miernika, nie sądzę by było więcej niż 120 mikronów.
- Fred.X
- Weteran
- Twój samochód: Tucson 1.6 GDi
- Kolor: Polar White
Odbiór w listopadzie 2017 , Polar White, 70-120