No to trzeba będzie pojeździć z miesiąc - dwa i odwiedzić serwis. Lepiej już się nie przyglądać, bo na tych drzwiach jeszcze góra odstaje przy małym trójkącie z tyłu
Aż strach pomyśleć co będzie jak go umyję.
No to trzeba będzie pojeździć z miesiąc - dwa i odwiedzić serwis. Lepiej już się nie przyglądać, bo na tych drzwiach jeszcze góra odstaje przy małym trójkącie z tyłu
Jaka jest różnica w mm jeśli chodzi o odstawanie drzwi u Ciebie ?? U mnie nie widać odstających drzwi.Bartek pisze: ↑05 lut 2018, 11:41Prawe tylne drzwi lekko odstają w dolnej części, czy z taką usterką można podjechać do ASO ? Poza tym praktycznie wszystkimi drzwiami trzeba mocniej trzasnąć, żeby się poprawnie domknęły (największy opór czuć na klapie bagażnika, jak się otwiera). To norma w nowym aucie, czy też kwestia regulacji ? Robiliście coś takiego ?
W dolnej części drzwi nad plastikowym łukiem max 5mm, na górze przy małym okienku okolo 2-3 mm na oko. Jest to tak zrobione, że patrząc z tyłu auta z lewej strony jest ok, a z prawej widać że te drzwi uciekają od całego zarysu auta.Speedor pisze: ↑06 lut 2018, 21:27Jaka jest różnica w mm jeśli chodzi o odstawanie drzwi u Ciebie ?? U mnie nie widać odstających drzwi.
Nie zwróciłem uwagi by trzeba mocniej trzasnąć, normalnie zamykam ze standardową siłą. Tak jak we wszystkich autach.
Tak jak z bagażnikiem. Podnoszę bagażnik do połowy a potem uchylają się prawie same za pomocą teleskopów. Opór na początku zawsze będzie ale nie aż taki bym o tym pomyślał...
Rzeczywiście, jednak jest tak jak piszesz. U mnie tez przy prawych tylnych drzwiach na górze jest wężej a na dole szerzej. Po lewej stronie jest ok.
Coś tam było podregulowane chyba na zamku, ale dalej nie jest to tak jak bym chciał, żeby było. Zobaczymy jeszcze jak pojeżdżę, może od zamykania się ułożą