Tucson TL
Na co zwrócić uwagę przy odbiorze auta?
- Bartek
- Forumowicz
- Twój samochód: 1.6 GDI Comfort Navi
- Kolor: czarny
Odbiór z salonu.
Witam !
W ciągu 2-3 tygodni mam odbierać nowego Tucsona 1.6 GDI/Navi Comfort. Czy są jakieś elementy, na które powinienem zwrócić szczególną uwagę ?
W ciągu 2-3 tygodni mam odbierać nowego Tucsona 1.6 GDI/Navi Comfort. Czy są jakieś elementy, na które powinienem zwrócić szczególną uwagę ?
Re: Odbiór z salonu.
Poszukaj tematu "Na co zwrócić uwagę przy zakupie auta" . Tam wszystko jest już wypisane, łącznie ze słynną "listą J". Nie ma sensu się powtarzać.
Wysłane przy użyciu Tapatalka
Wysłane przy użyciu Tapatalka
- Speedor
- Autor
- Twój samochód: 1,6 GDI Style
- Napęd 4x4: Tak
- Kolor: PolarWhite
Ja też w przeciągu 2 tygodni mam odebrać Tucsona 1,6 GDI/Style w kolorze Polar White. Opony zimowe gratis + kilka bonusów. Obdzwoniłem całą Polskę - Tucsony 2017 prawie wyprzedane. Chciałem biały. Był tylko w Olsztynie...
- Speedor
- Autor
Odebrałem specyfikację samochodu który będę odbierał. Czym właściwie jest rok modelowy 2018 a produkcja 2017 w Hyundaiu ? Jakieś kosmetyczne różnice ?
- Speedor
- Autor
Ja będę odbierał w sobotę. Obkują mnie w zimowe opony gratis / gratis opony z montażem /
- Bartek
- Forumowicz
- Twój samochód: 1.6 GDI Comfort Navi
- Kolor: czarny
U mnie byli nieugięci w tej kwestii. Za opony sam płaciłem. Montaż haka gratis (hak za moje $$$). Listwa na zderzak tył i dywaniki gratis. Może i kiepsko, ale nie bardzo jak było negocjować, bo jak się zacząłem zastanawiać, to auta sprzed oczu mi uciekały
- Speedor
- Autor
Ja mam hak w Suzuki od 6 lat ale ani razu go nie używałem.
Dali mi też upust na xero dowodu bez zostawiania auta w rozliczeniu ...gratis też dywaniki gumowe oraz mata bagażnika.
Dali mi też upust na xero dowodu bez zostawiania auta w rozliczeniu ...gratis też dywaniki gumowe oraz mata bagażnika.
-
- Mistrz
- Twój samochód: Tucson 1.6GDI Style
- Kolor: White Sand
Bardzo kosmetyczne ja znalazlem jedna radio z AA. brak przycisku do wybierania glosowego na kierownicy lub radiu w wersji STYLE.
Widze ze im mniej aut na rynku tym rabaty mnjejsze lub gratisy.
Wersja STYLE od początku produkcji nie ma przycisku wybierania głosowego na kierownicy, a ma tam "mute" Rok modelowy nic nie wnosi, a wymiana radia ma inne przyczyny, nowy model jest tańszy w produkcji (chodzi o brak DAB+).