Tak Julek trochę pokory- jak pisałem na tym forum to nie wiedziałeś ze takie istnieje wiec wypraszam sobie pisanie w tonie "przybysza" czy "króla szos". Wyraziłem swoje zdanie w wygodny mi sposób i mam gdzieś czy się z nim zgadzasz czy nie . Znam wiele osób które coś kupują a potem wiedząc że nie do końca jest to to dorabiają do tego ideologię. Nie pisze ze jest tak z wyborem tego konkretnego samochodu.Julek pisze: ↑10 wrz 2017, 11:40Widzę, że temat się powtarza co jakiś czas i nigdy nie zostanie wyczerpany bo zawsze znajdzie się jakiś król szos ktory pogardzi wszystkim tym co mu nie leży po drodze. Zapewne za 2-3 miesiące znajdzie się kolejny przybysz na forum który porówna gdi do osiągów fiata 126 albo wózka akumulatorowego, jednocześnie twierdząc, że kupiłbym t-gdi tylko dlaczego jest taki drogi. Nie wiem skąd u niektórych tyle jadu i braku poszanowania decyzji o zakupie słabszego silnika wśród społeczeństwa naszego forum. Przecież wystarczy napisać tylko "jak na moje potrzeby jest za słaby", a nie muł do potęgi, prawie jak cinquecento, hulajnoga itp. Myślę, że nikt z kolegow i koleżanek posiadając gdi i uzytkujac go z radością nie byl wczesniej niespełna rozumu i za 80-100 tyś nie kupił kupy zelastwa tylko po to, aby teraz żałować decyzji, tylko zrobił to po wcześniejszych wnikliwych testach, przemyśleniach do czego auto ma służyć, jakie ma priorytety i z pełną świadomością. I nie spotkałem się TU z opinią że ktoś decyzji pożałował, bo to muł czy jeszcze coś tam, coś tam... Gdybym myślał w taki sposób jak niektórzy to głupi nie jestem i kupilbym sobie osła za kilka setek i na nim jeździł a nie wydawał 95 tys na gdi w wersji style z metalikiem. @Daarek, trochę pokory !
Wysłane przy użyciu Tapatalka
Nie wiem czy wiesz - forum jest do wymiany poglądów, a nie do klepania jednej słusznej linii. Sami hejtowaliście właścicieli T-GDI a piszesz o "konieczności poszanowania decyzji zakupu GDI"- paranoja i hipokryzja w czystym wydaniu.
Może ktoś ma problem ze zrozumieniem - wyraziłem swoje zdanie i w żadnym wypadku jak to inni tu robili nie wyśmiewałem wyboru innych bo MNIE WYBÓR INNYCH NIE INTERESUJE!!!
Trochę Panowie opamiętania - to tylko samochód a nie kapliczka do odprawiania kultu.