Już się podłączyłem

A co do PRO to co najbardziej przydatne czego nie ma standardowa wersja

I nie wyświetliło mi statusu GPF

Już się podłączyłem
Ktoś tu już pisał że dane z Filtra GPF tylko w wersji PROdaniel.tucson4 pisze: ↑07 lut 2024, 17:41Już się podłączyłemNo i stan akumulatora mam
77.8 % także teza przyczynowo-skutkowa do świecącej SOS
![]()
A co do PRO to co najbardziej przydatne czego nie ma standardowa wersja![]()
I nie wyświetliło mi statusu GPFCoś trzeba zrobić, poczekać, pogazować czy wgląd GPF jest tylko w PRO
![]()
![]()
Pewnie, pytałem przed tym jak zobaczyłem, że kosztuje blisko 30 zł for life.mczelny2401 pisze: ↑07 lut 2024, 17:54Jak już masz kostkę to raczej warto odżałować flaszki i będziesz miał wszystko dostępne i bez reklam![]()
Nie dokończyłem, że "...teza przyczynowo-skutkowa do świecącej SOS "daniel.tucson4 pisze: ↑07 lut 2024, 17:41Już się podłączyłemNo i stan akumulatora mam
77.8 % także teza przyczynowo-skutkowa do świecącej SOS
![]()
A dlaczego ładowałeś? Jakieś miałeś objawy czy comczelny2401 pisze: ↑07 lut 2024, 20:35No ja przed ładowaniem aku też miałem 70-kilka % już dokładnie nie pamiętam
Tak profilaktycznie co kilka miesięcy podpinam ładowarkę
Co to za apka? To nie Car Scanner...!?mczelny2401 pisze: ↑07 lut 2024, 22:22Tak profilaktycznie co kilka miesięcy podpinam ładowarkęJak już jest to przynajmniej się dowiem w jakiej aku jest kondycji
...
To apka z mojej ładowarki Victron Energy. Kasowałem poprzednie cykle ładowania i nie wiem czemu nie pokazało z jakiego napięcia startowałodaniel.tucson4 pisze: ↑07 lut 2024, 22:40Co to za apka? To nie Car Scanner...!?
Ile czasu ładowałeś i od jakiego stanu![]()