"Na 4 biegu przy obrotach 4000 puszczasz gaz na kilka sekund i ponownie w gaz, i tak naprzemiennie, u mnie lampka zgasła."
Nie ma sprawy studiowało się filologię ang...
"Na 4 biegu przy obrotach 4000 puszczasz gaz na kilka sekund i ponownie w gaz, i tak naprzemiennie, u mnie lampka zgasła."
A ile czasu tak robiłeś lu ile kilometrów przejechałeś i czy na trasiedaniel.tucson4 pisze: ↑25 sty 2022, 9:17"Na 4 biegu przy obrotach 4000 puszczasz gaz na kilka sekund i ponownie w gaz, i tak naprzemiennie, u mnie lampka zgasła."
Nie, nie, Tommi, to jest w cytacie czyli przetłumaczyłem to co jakiś koleś na grupie anglojęz. fb fanpage NX4 napisał a Zibi to przytoczył.Tommi131313 pisze: ↑25 sty 2022, 10:55A ile czasu tak robiłeś lu ile kilometrów przejechałeś i czy na trasie
Dzięki za link!Zibi70 pisze: ↑24 sty 2022, 22:41No jak co? Że masz zap... kilkadziesiąt kilometrów wyrywając flaki na wysokich obrotach, z silnika który z racji bezpośredniego wtrysku i tak jest mocno obciążony termicznie i leci na cienkim oleju o lepkości sików.
Aaaa... No... I mają przypominać, że to dla ekologii.
A dla ciekawych - ciekawa pigułka wiedzy - https://autokult.pl/40630,dawniej-bylo- ... enzynowych
Niech to dadzą na piśmie - wydaje się, że to dobra podstawa do rękojmi.
DOKŁADNIE! Za każdym razem kiedy takie pierdy ktoś Wam będzie próbował wcisnąć, żądajcie tej "ekspertyzy na piśmie" - to jest niezgodność towaru z przedmiotem umowy. Żaden samochód nie ma takich wymagań - a wy kupiliście samochód a nie cudo wymagające robienia tras.
Szczerze mówiąc - liczyłem, że przetłumaczyszdaniel.tucson4 pisze: ↑25 sty 2022, 9:17"Na 4 biegu przy obrotach 4000 puszczasz gaz na kilka sekund i ponownie w gaz, i tak naprzemiennie, u mnie lampka zgasła."
Zajmij nam kolejkę i pogadaj od razu o jakichś zniżkach grupowychdaniel.tucson4 pisze: ↑25 sty 2022, 12:07Rejestruję się dziś do dobrego psychiatry, psycholog już nic nie da
Możesz wskazać serwis który robił to wypalanie? Chciałbym dać namiar w moim ASO które twierdzi, że nie ma jeszcze na to procedury.Tommi131313 pisze: ↑25 sty 2022, 9:39Wizyta w serwisie. Pierwsze wypalanie w ramach gwarancji, pouczenie że jest się niewolnikiem auta i przeba jeździć raz w tygodniu na trasę. Następne wypalanie będzie za 300 zł, bo źle użytkujemy auto. Bezproblemową jazda do piątku i znów się zapaliła lampka.