Tucson TL
Porównanie Tucsona z innymi samochodami.
Re: Porównanie Tucsona z innymi samochodami.
Ale na szerokość 3 dorosłych lub 3 fotelików i do Kodiaqa i do Tucsona nie zmieści się więc dla 2ki z tyłu i w tym i tym dobrze i wystarczająco. No chyba, że Kodiaq z 3cim rzędem to więcej pasażerów faktycznie zabierze.
Wysłane z Tapatalk
Wysłane z Tapatalk
-
- Weteran
- Twój samochód: ---
- Kolor: ---
U mnie dzisiaj do rodziny wszedł nissan Qashqai. Silnik 1.2 , do odbioru w przyszłym tygodniu. Autem będzie jeździł mój ojciec więc nie potrzebował petardy.Przebiegi 6 -7 tys km rocznie Przed zakupem byłem sceptycznie nastawiony, ale po jeździe próbnej zmieniłem zdanie. Bardzo fajnie tym się jeździ .Ogromny plus za wnętrze, jakość plastików mega .
Nowa generacja która wchodzi po lifcie czy jeszcze ta poprzednia?
Wysłane z Tapatalk
Wysłane z Tapatalk
To i ja wrzucę porównanie na żywo Tucsona z Kodiaqiem czyli foto jakie pstryknąłem jakiś czas temu.
Wysłane z Tapatalk
Wysłane z Tapatalk
-
- Weteran
Przed liftingiem. Cena była bardzo atrakcyjna
No pewnie lepsza niż nawet z wyprzedaży rocznikowej więc nie wątpię, że się opłacało
Silnik 1.2 QQ jeździ całkiem całkiem, turbo robi swoje. Niestety silnik lubi po jakimś czasie łyknąć olej z czasem coraz więcej, aż w niektórych przypadkach wymieniają silniki (po bojach niestety, najpierw ciągła walka softami silnika) zaś jazda delikatna po miescie powoduje "przebywanie" oleju.
Być może problem z czasem rozwiązano, bo niektórzy nie mają problemów.
Drugi problem to system ładowania akumulatora, który często jest permanentnie niedoładowany, aż pada (fiam)
Generalnie jeździłem 18 lat nissanami i stwierdziłem, że pora na zmianę. Oczywiście napisałem o J11 z przed liftu.
Być może problem z czasem rozwiązano, bo niektórzy nie mają problemów.
Drugi problem to system ładowania akumulatora, który często jest permanentnie niedoładowany, aż pada (fiam)
Generalnie jeździłem 18 lat nissanami i stwierdziłem, że pora na zmianę. Oczywiście napisałem o J11 z przed liftu.
-
- Weteran
Nic innego w tej cenie nie było .
Drugiego Tucsona już nie chcieliśmy
Drugiego Tucsona już nie chcieliśmy
Będzie zadowolony bardzo życzliwe podejście ASO, a to też się liczy. Ogólnie mało nie kupiłem 1.6 dig-t że względu na sentyment do serwisu.