Tucson TL
Porównanie Tucsona z innymi samochodami.
Re: Porównanie Tucsona z innymi samochodami.
W umowie mam odbiór 11 listopad, comfort z navi + GDI, white sand i jasne wnętrze
Można powiedzieć, że prawie standard, ale założenia cenowe miały znaczenie
-
- Twórca
- Twój samochód: 1.6 GDI Comfort + Navi
- Kolor: Micron Grey
To teoretycznie bedziesz czekał troszke dłużej niż ja. Ja również GDI Comfort + NAVI (micron grey i ciemne wnetrze)
edit...
oczekiwanie zapewne dłużej ze względu na jasne wnętrze, znajomi też się chcieli zdecydować ale termin oczekiwania ich troszke zaskoczył pozatym małe dziecko na pokładzie
edit...
oczekiwanie zapewne dłużej ze względu na jasne wnętrze, znajomi też się chcieli zdecydować ale termin oczekiwania ich troszke zaskoczył pozatym małe dziecko na pokładzie
Czarne wnętrza wręcz były od ręki, plus jasne ale w style. Mogę chwilę poczekać. W przyszłym tygodniu potwierdzą faktycznie kiedy dojedzie. Mam nadzieję, że się nie rozczaruję Nie chciałem zwlekać z zamówieniem bo naczytałem się wprowadzeniu gpf i dwumasy do benzyny toż to szok
Tak przy okazji, ktoś oddawał auto na wymianę, warto? Jak "dobrze" wyceniają?
Dwunasa to chyba jest już dawno tylko o wiele trwalsza chyba ze mnie ktoś poprawi
W sumie racja ale przy wolnossących trwałość jest spora, obawa jest przy gpf.
Auta w rozliczeniu raczej się nie opłaca. Dostaniesz rabat za oddanie ale już wycena auta raczej nie będzie adekwatna do wartości rynkowej i tej jaką możesz uzyskać sprzedając samemu. Plusem oddania w rozliczenie jest czas czyli nie czekasz na kupującego. Z drugiej strony to ile będziesz czekać zależy od tego co sprzedajesz. Niektóre marki i modele idą tego samego dnia co wystawi się ogłoszenie. O moją Vitarę z 2015 się kupujący prześcigali.
P. S. Widziałem na forum Kodiaqa, że z niego zrezygnowałeś na poczet Tucsa.
Odezwij się na priv- pogadamy:)
Wysłane z Tapatalk
P. S. Widziałem na forum Kodiaqa, że z niego zrezygnowałeś na poczet Tucsa.
Odezwij się na priv- pogadamy:)
Wysłane z Tapatalk
Ja dodam od siebie Tucson to moje pierwsze auto nowe wcześniej kupiłem 2 letnie i30 podoba mi się to ze suv hyundaia a osobowe są inne w środku i na zewnątrz każda zmiana modelu przynosi nowy wygląd a nie jak to się ma w innych markach ze kupujesz auto z 2010 i 2017 roku i jeździsz bardzo podobna bryła i środkiem. Jak widze te nowe suv y które są powiększone wzgledem osobowych i wyglądem niczym się nie różnią to mnie krew zalewa a tak kupiłem tucsona który tez ma tam jakieś swoje wady ale nie jeżdżę większa i30 czy i40 lub santa fe pomniejszania i to jest główna zaleta koreańskich aut. Jeszcze dodam ze 2 nowe suv y innych Marek są bardzo podobne do siebie