Tucson TL
Porównanie Tucsona z innymi samochodami.
-
- Twórca
- Twój samochód: yyy
- Napęd 4x4: Tak
- Kolor: yyy
Re: Porównanie Tucsona z innymi samochodami.
Przejedz się jeszcze teoretycznie mało docenianym Jeepem Renegade. Jest mniejszy od Tajsona, ale jest jak dla mnie rewelacyjny.
To fiat 500L w innym opakowaniu. Mam koleżankę która toto ujeżdża i nijak nie mogę tego zestawić z Tucsonem.
Niedługo będzie to:
https://youtu.be/PXcRnvlXPxQ
I to jest odpowiednik tej klasy co renegate.
Niedługo będzie to:
https://youtu.be/PXcRnvlXPxQ
I to jest odpowiednik tej klasy co renegate.
Dokładnie tak jak pisze @krisman, poza tym mierzona pojemność bagażnika renegatea to tylko 239l (!) (podawana przez producenta to 351l)
-
- Weteran
- Twój samochód: Tucson 1.6 GDI STYLE
- Kolor: SAND WHITE
@Kubar72 tylko ja kto wygląda Jeep Renegade... trochę jak kombinacja malucha z traktorem.
Za to ta Kona...ech hyundai robi coraz zgrabniejsze klocki tylko gdzie tam są klamki
Z tego segmentu/rozmiaru podoba mi się nowa toyota CHR
Moja siostra tym jeździ i takie moje spostrzeżenia, jeśli chodzi o miejsca z przodu, to wszystko "gitara" no może poza tym "sterczącym" monitorem, ale z tyłu to jest tragicznie jak w pancernym wozie (te małe ukośne szybki potęgują to wrażenie) do tego wyraźnie gorsze wykończenie z tyłu.
Silnik 1.2 jakiś taki dziwny dźwięk wydaje, a cenowo to jednak drogie auto. Tył zdecydowanie nie dla dzieci (wysoko niewygodne klamki i w/o przestrzeń oraz wysoko poprowadzona linia okienek. Na + wygląd jak nie toyota.
Silnik 1.2 jakiś taki dziwny dźwięk wydaje, a cenowo to jednak drogie auto. Tył zdecydowanie nie dla dzieci (wysoko niewygodne klamki i w/o przestrzeń oraz wysoko poprowadzona linia okienek. Na + wygląd jak nie toyota.
Panowie jak wcześniej pisałem wymóg to co najmniej 500l bagażnika więc powyższe kruszynki odpadają
-
- Twórca
- Twój samochód: 1.6 GDI Comfort + Navi
- Kolor: Micron Grey
@RedDevil - gratuluje na kiedy planowany odbiór auta? Ja zamawiałem w połowie lipca, planowany termin produkcji 3 tydzien sierpnia, planowany odbiór koniec sierpnia/początek września.
P.S. Jaki silnik i w jakiej wersji zamawiałeś?
P.S. Jaki silnik i w jakiej wersji zamawiałeś?