Ale jak usłyszałem, że te samochody są dodatkowo zabezpeiczane antykortyzjnie po dopłynięciu do Europy, to jednak postanowiłem szukac dalej i tak trafiłem do Hyundaia - Tucson IMO jest ładniejszy

Moim zdaniem: Miękki daszek to nie lepsze materiały, wręcz odwrotnie wydają mi się bardzo "ceratowe" (dla mnie tylko GT ma fajne wnętrze)DrAdi pisze: ↑08 sty 2018, 0:16Jak to w końcu jest w porównaniu z Sportage?
Podobno materiały w środku lepsze, niż w Tucsonie, za to zawieszenie jest twardsze (u Sportage).
Myślicie, że po FL będzie opcja dołożenia bi-xenonów?
Ja czekam na 1.4 T-GDI. Na jeździe próbnej ten silnik w i30 jest bardzo fajny. Tucson był tylko u mnie z silnikiem 1.6 GDI bez turbiny.
Jazda nim była bardzo podobna do mojego obecnego (chodzi mi o sam silnik), natomiast zaskoczyło mnie bardzo na + spalanie (przy masie 1,5 tony).
A prywatnie nie za gotówkę to też źle? Co według Ciebie znaczy nie swoje pieniądze? Moja firma moja kasa.Fred.X pisze: Nie zrozumiałeś, fajnie się wydaje nie swoje pieniądze , inaczej jest jak kupujesz na użytkownika indywidualnego za gotówkę
To zdanie pokazuje jak różny i indywidualny może być odbiór idei projektantów. Koncern wymyślił sobie tak, że Sportage ma być kierowany do młodzieży stąd jego odważniejsza linia zarówno na zewnątrz (wg mnie totalnie nieudany przód) jak i wewnątrz, a Tucson dla bardziej doświadczonych, stonowanych ludzi