Tucson TL
Porównanie Tucsona z innymi samochodami.
Re: Porównanie Tucsona z innymi samochodami.
Ja pitolę Panowie, jakie to ma znaczenie kto w jakim leasingu, za czyją kasę i czy w ogóle kupił, w tym miejscu??? Porównujemy auta czy finansowanie? Bo jeśli finansowanie to jest odpowiednie na to miejsce.
Re: Nowy cennik promocyjny 2017
To jest zrozumiałe co piszesz.
Każda marka rządzi się swoimi rabatami. Ostatnio się uśmiałem, jak PSA zapowiedział, że w Oplu znikną płynne rabaty, będą sztywne, takie same , albo i wogóle. No narazie są kozacy , bo to chyba 2 koncern w europie pod względem wielkości po VAGu i Opel się dobrze sprzedaje co by nie mówić. Ale jak im zacznie Opel gorzej sprzedawać, no i nie daj przynosić straty, to i rabaciki wrócą.
Kolega Speedor pisze, że zrobiło się luksusowo, bo żeby mieć 4x4 trzeba wydać 130 lub 140 tysi. Nie wiem czy u głównych konkurentów Tucsona, można nabyć za 130 tysiecy pojazd z 4x4.
Każda marka rządzi się swoimi rabatami. Ostatnio się uśmiałem, jak PSA zapowiedział, że w Oplu znikną płynne rabaty, będą sztywne, takie same , albo i wogóle. No narazie są kozacy , bo to chyba 2 koncern w europie pod względem wielkości po VAGu i Opel się dobrze sprzedaje co by nie mówić. Ale jak im zacznie Opel gorzej sprzedawać, no i nie daj przynosić straty, to i rabaciki wrócą.
Kolega Speedor pisze, że zrobiło się luksusowo, bo żeby mieć 4x4 trzeba wydać 130 lub 140 tysi. Nie wiem czy u głównych konkurentów Tucsona, można nabyć za 130 tysiecy pojazd z 4x4.
-
- Mistrz
- Twój samochód: Tucson TL (2015) 1.6 T-GDI 4WD
- Kolor:
Można kupić np. Mazdę CX-5:
2.0 SKY-G 160 KM 6MT 4×4 i-ACTIV AWD — 120 900 zł.
2.0 SKY-G 160 KM 6MT 4×4 i-ACTIV AWD — 120 900 zł.
1.6 T-GDI 4WD Comfort
No ok, ale Tucson ma w podanej powyżej cenie automat DCT... mowa o benzynie.
-
- Mistrz
- Twój samochód: Tucson TL (2015) 1.6 T-GDI 4WD
- Kolor:
Ale kolega @Viki2000 nie pisał o konkretnym wyposażeniu, tylko o napędzie 4x4.
1.6 T-GDI 4WD Comfort
To trzeba było z dausterem pojechać a nie tam z mazdą w bida specyfikacji Takie daćki, to dwie w tej cenie z 4x4 i w terenie da radę
-
- Twórca
- Twój samochód: 1.6 T-GDI Style 4WD
- Kolor: moonrock
Zgadzam sie z mirasem. Dostepnosc 4x4 zostala ograniczona
Co się dziwić, skoro manual nie daje rady i w ośce rzęzi