Tucson TL
Porównanie Tucsona z innymi samochodami.
- Tucson
- Autor
- Twój samochód: 1.6 GDI Style - Tour de Pologne
- Rok produkcji: 2016
- Napęd 4x4: Nie
- Skrzynia: Manual
- Wersja: TL
- Paliwo: Benzyna
- Kolor: Polar white
- Kontakt:
Re: Porównanie Tucsona z innymi samochodami.
A Porsche to też wieśwagen
Jaguar to Tata motors... można by tak dalej...
Cudowne jest takie szufladkowanie że jak coś jest Fiatem = szajs. To tak jak taki schemat: nie chcę Fiata bo kumpel z pracy mojego wujka od strony matki mojego przyjaciela miał i jemu się popsuł
Jaguar to Tata motors... można by tak dalej...
Cudowne jest takie szufladkowanie że jak coś jest Fiatem = szajs. To tak jak taki schemat: nie chcę Fiata bo kumpel z pracy mojego wujka od strony matki mojego przyjaciela miał i jemu się popsuł
- Fred.X
- Weteran
- Twój samochód: Tucson 1.6 GDi
- Kolor: Polar White
A gdzie napisałem , że to szajs ?? Czytacie ze zrozumieniem ?? właśnie sami zaszufladkowaliście ... tyle w temacie ...
Napisałem tylko, że jednego mam i tyle , sami dopowiadacie, gorzej niż baby na targu
Napisałem tylko, że jednego mam i tyle , sami dopowiadacie, gorzej niż baby na targu
-
- Mistrz
- Twój samochód: Tucson TL (2015) 1.6 T-GDI 4WD
- Kolor:
Ford g... wart, Fiat jego brat... Niestety, szufladkowanie to nasza największa wada!
1.6 T-GDI 4WD Comfort
@Zaba
"Nie do końca... My mamy oferty na Compassa 2.0 w dieslu 4x4 w dobrym wyposażeniu za 134 brutto... Oferta normalna, a nie na samochód z wyprzedaży czy poprzedniego rocznika..."
Jeszcze raz przeczytaj mój post Napisałem o "moim" Tucsonie czyli 1.6 gdi style, bo droższego już nie ma z tym silnikiem.
Ja dałem 95500, a od ilu startuje nowy compas?
Ostatnio zmieniony 07 sty 2018, 22:19 przez krisman, łącznie zmieniany 2 razy.
- Fred.X
- Weteran
A teraz do kolegi Zaba :
Bardziej 166 była prawdziwą Alfą niż to co Ty masz ,bez urazy, ale Giulietta to troche lepiej wyglądające Bravo , tak bez urazy
Bardziej 166 była prawdziwą Alfą niż to co Ty masz ,bez urazy, ale Giulietta to troche lepiej wyglądające Bravo , tak bez urazy
-
- Forumowicz
- Twój samochód: Hyundai Tucson 2.0 CDRi Style
- Kolor: Micron Grey
Przepraszam... Masz rację... Pisałem o dieslu, bo taki był dla mnie przymierzany. Koledzy mają benzyny. Oferta na benzynę JEEP COMPASS SERIE 1 LIMITED 1.4 MULTIAIR 140KM 4X2 M6 w bardzo dobrym, porównywalnym do Style Tucsona (bez kamery) 97,300 netto za rocznik 2018... Czyli rzeczywiście dużo więcej niż Hyundai...krisman pisze: ↑07 sty 2018, 22:19@Zaba
"Nie do końca... My mamy oferty na Compassa 2.0 w dieslu 4x4 w dobrym wyposażeniu za 134 brutto... Oferta normalna, a nie na samochód z wyprzedaży czy poprzedniego rocznika..."
Jeszcze raz przeczytaj mój post Napisałem o "moim" Tucsonie czyli 1.6 gdi style, bo droższego już nie ma z tym silnikiem.
Ja dałem 95500, a od ilu startuje nowy compas?
Pisząc o dieslu porównywałem z moim Tucsonem, który bez upustu kosztował ponad 130 tys...
Wyznaję jedną zasadę i polecam Ci zdecydowanie... Piłeś nie pisz...Bardziej 166 była prawdziwą Alfą niż to co Ty masz ,bez urazy, ale Giulietta to troche lepiej wyglądające Bravo , tak bez urazy
Oczywiście, że 166 była ostatnią prawdziwą Alfą... Giulietta to taka namiastka Alfy... Pewnie się mniej psuje, nadal prowadzi się bajecznie, ale w środku jest mega uboga... Tylko o co Ci chodzi? Czy ja gdzieś porównywałem moje auto do 166? Pisałem, ze jest lepsze/gorsze?
Może przypomnę Ci, bo chyba Ci uleciało... to Ty napisałeś, że masz jednego Fiata i już dziękujesz... Potem wyskoczyłeś z wersją max... Ja o Giulcie nic nie pisałem... Gdybym ją wolał od Tucsona to bym jej nie zmieniał...
Ostatnio zmieniony 07 sty 2018, 22:41 przez Zaba, łącznie zmieniany 1 raz.
- Fred.X
- Weteran
przymykałem oko praktycznie na wszystko, bo wnętrze, wyciszenie, prowadzenie, komfort , fotele , kanapa , leczyło wszystko , 3 razy laweta a i tak lubiłem to auto ... zadowolony ? ale niestety takich już nie robią
nawet Giulla za bardzo leci BMW
Ostatnio zmieniony 07 sty 2018, 22:46 przez Fred.X, łącznie zmieniany 1 raz.
@Zaba w sumie to jaka wersja Ciebie interesuje, jeśli chodzi o tucsona? (silnik + wersja)
- Fred.X
- Weteran
Alfa Romeo 166 Super 3.0V6 tak dla ścisłości , 2001r