Jaguar to Tata motors... można by tak dalej...
Cudowne jest takie szufladkowanie

Przepraszam... Masz rację... Pisałem o dieslu, bo taki był dla mnie przymierzany. Koledzy mają benzyny. Oferta na benzynę JEEP COMPASS SERIE 1 LIMITED 1.4 MULTIAIR 140KM 4X2 M6 w bardzo dobrym, porównywalnym do Style Tucsona (bez kamery) 97,300 netto za rocznik 2018... Czyli rzeczywiście dużo więcej niż Hyundai...krisman pisze: ↑07 sty 2018, 22:19@Zaba
"Nie do końca... My mamy oferty na Compassa 2.0 w dieslu 4x4 w dobrym wyposażeniu za 134 brutto... Oferta normalna, a nie na samochód z wyprzedaży czy poprzedniego rocznika..."
Jeszcze raz przeczytaj mój post Napisałem o "moim" Tucsonie czyli 1.6 gdi style, bo droższego już nie ma z tym silnikiem.
Ja dałem 95500, a od ilu startuje nowy compas?
Wyznaję jedną zasadę i polecam Ci zdecydowanie... Piłeś nie pisz...Bardziej 166 była prawdziwą Alfą niż to co Ty masz ,bez urazy, ale Giulietta to troche lepiej wyglądające Bravo , tak bez urazy
przymykałem oko praktycznie na wszystko, bo wnętrze, wyciszenie, prowadzenie, komfort , fotele , kanapa , leczyło wszystko , 3 razy laweta a i tak lubiłem to auto ... zadowolony ? ale niestety takich już nie robią