Tucson TL
Lakier- defekt
Re: Lakier- defekt
Tym bardziej ze to błąd fabryki a nie twój ja muszę u siebie zobaczyc
@cinek1-dzieki za rady.Jutro się jeszcze rozeznam w temacie.Ale wydaje mi sie,że nawet gdyby była nowa klapa to nie przyjeżdża malowana tylko surowa. Malują chyba na miejscu.
Wysłane przy użyciu Tapatalka
No zapytaj nie tylko tam ale tez gdzie indziej bedziesz miał 2-3 opinie daj znac
Na 100% nie ma opcji na wymianę klapy - nigdzie. Zresztą, Julek ma rację, klapa i tak by była "surowa"
Ciekawe kupujesz produkt niby bez wad a teraz musisz zaakceptować jakas naprawę nie z twojej winy? Już bym wolał nowa klapę chyba niż naprawianie takiej jeszcze gdybym widział sztukę naprawy to tak
Też mi się to nie uśmiecha. Ale jak nie ma innej opcji ? Swoją drogą to człowiek przy odbiorze dokładnie sprawdza samochód a i tak okazuje się po czasie, że jest jakaś wada. No cóż zrobić...
- Tucson
- Autor
- Twój samochód: 1.6 GDI Style - Tour de Pologne
- Rok produkcji: 2016
- Napęd 4x4: Nie
- Skrzynia: Manual
- Wersja: TL
- Paliwo: Benzyna
- Kolor: Polar white
- Kontakt:
A potem przy odsprzedaży przyjdzie jakiś czopek z miernikiem lakieru:
ło Panie klapa malowana - walony w d...e był!
Nie ma wyjścia naprawa musi być zrobiona. To czy klapa będzie nowa czy nie okaże się po jej zdjęciu. Jeżeli będzie nowa to i tak klapa przychodzi surowa. Co do późniejszej odsprzedaży... powiedziano mi, ze cała historia auta pozostaje w Hyundai a w niej zapis, że naprawa była z wady produkcyjnej a nie uszkodzenia mechanicznego. Taki też wpis otrzymam w książce gwarancyjnej.
Zobaczy się po... ech... auto i tak jest super.