Jak tak to czyni mnie to hardcorowcem

Jest moc , a i sytuacja się zmienia dynamiczniedaniel.tucson4 pisze: ↑16 mar 2023, 10:37SMARTy te w manualu![]()
![]()
Czyżby problem GPF się rozlał a ludziska albo część posprzedawało a klienteria boi się dziadostwa w manualach
![]()
![]()
Jak tak to czyni mnie to hardcorowcembo MAM TAKIEGO w MANUALU (tylko EXE...
![]()
![]()
Pełna zgoda. Nadszedł czas konsumenta.Dreaminalist pisze: ↑16 mar 2023, 11:10Jest moc , a i sytuacja się zmienia dynamicznie![]()
Minęło kilka godzin i już 765 Tucsonów dostępnych od ręki![]()
modern - 34 sztuki
smart - 228 sztuk
executive - 274 sztuki
platinum - 33 sztuki
nline - 196 sztuk
A myśle , że to jeszcze nie koniec , bo upusty będą jeszcze większe .
Muszą wyczyścić stock z przedliftów ... a tutaj zdolność konsumentów spada ..
a ostatnie problemy CS-a szybko się rozlewają na inne banki , więc o finansowanie będzie
jeszcze trudniej ...Tak więc stock będzie puchnął i puchnął teraz ...
Tak wszystko pięknie ale cennikowo zdrożał o 10 tys, taki chwyt marketingowyDreaminalist pisze: ↑16 mar 2023, 8:44To pewnie ta magia zbliżającej się nocy kupały![]()
W cenniku z 10.03.2023 rzeczywiście już dają 10 k upustu , a jeszcze miesiąc temu był ledwo 1 klocek, dwa tygodnie temu 6 k, a teraz![]()
Co ciekawe liczba Tusconów dostępnych od ręki ( przez stronę Hyundaia) zwiększyła się z 727 do 737 , z czego 225 jest w wersji SMART![]()
Także jak ktoś teraz zrobi gorący strzał to ładnie zyska , a Tucsona będzie miał od ręki , w wersji której w sumie nic nie brakuje ...