Ja zamówiłem nowego Tucsona 1.6 T-GDI HEV 6AT 4WD (230 KM) w kolorze czarnym wersja Platinum w grudniu.
Właśnie czekam na odbiór. Pierwszy termin odbioru był na 15 marca. Został przesunięty na 02 kwietnia.
Oby nie było kolejnej obsuwy
Autko czeka w salonie Shimmering Silver wersja Smart Navi 1.6. Szlag za to mnie trafia z rejestracją zajebiste kolejki w wydziale komunikacji numerek mam na 30 marca
niestety musze czekać. Po odbiorze rzuce fotki
Ja zamówiłem nowego Tucsona 1.6 T-GDI HEV 6AT 4WD (230 KM) w kolorze czarnym wersja Platinum w grudniu.
Właśnie czekam na odbiór. Pierwszy termin odbioru był na 15 marca. Został przesunięty na 02 kwietnia.
Oby nie było kolejnej obsuwy
CZeść.
Odebrałeś?
jak wrażenia takiego zamówiłem w zasadzie dziś N-Line z zawieszeniem adaptacyjnym (czy jak zwał), jak wrażenia póki co 20 min jeździłem 230km z napędem na przód i było ciekawie zwłaszcza że do tej pory 132KM miałem.
Ja w Phantom Black, mi dealer mówi że 2, 2i pół miesiąca będzie. Wposa 70dni oczekiwania. Podobno ostatnio w nietypowym kolorze dostał w 35 dni.
Chciałbym jeszcze latem pojeździć nim. Dobrałem kilka pakietów i się nimi pocieszyć.
Jest już ktoś z okolic Krakowa posiadaczem nowego Tucsona N-line ? , chciałbym zobaczyć na żywo i muszę czekać aż się pojawią w krakowskich salonach a mam ochotę zamówić a niestety czas ucieka.
Chciałbym się dowiedzieć ile czekaliście na swojego Tuscona od złożenia zamówienia do odebrania w salonie.
Ja zamówiłem NX4 HEV Platiniuum bez szklanego dachu, końcówka maja odbiór teoretycznie w umowie do 31 października 2021 , a jak będzie to Wam napiszę. Podzielcie się swoimi doświadczeniami.
zamówiłem dokładnie to samo, HEV platinum bez dachu 2WD. Końcówka maja
a odbiór mam teoretycznie wrzesień (na umowie). Dealer ustalił że idzie na produkcje
lipiec/sierpień i jest szansa na odbiór na koniec sierpnia.
Cześć.
N Line Platinum + full możliwe pakiety, zamówiłem +/- 15go czerwca odbiór +/- 25 sierpnia. 70 dni wpisane przez dilera, podobno cyt.: "potwierdzone w fabryce" bliżej terminu jeszcze raz kontakt z fabryką.