Nie wiem dla czego podano ci tak niska cenę skoro w chwili zamawiania auta w salonie w słabszej wersji wyposażenia Hyundai za to audio życzył sobie 9k dopłaty, ja się zastanawiałem nad zakupem używanego i takie powiedzmy w bardzo dobrym stanie wołają 2k.
Nie wiem może u ciebie ASO ma inne podejście u mnie od wyjazdu z salonu radio było wadliwe i zaraz było naprawiane niby aktualizacjami ale wszelkiego rodzaju numery czy map czy aktualizacji były usunięte z radia, natomiast po upływie gwarancji na przeglądzie zaktualizowano radio i znów pojawiły się problemy - w tym momencie wszyscy się wypieli na problem ASO nie potrafiło odnaleźć dokumentacji co i jak robiono przy radiu. Dodam że ASO udawało że coś robi z dobrej woli przy radiu a nawet nie przeprowadzili resetu który by skasował moje ustawienia dźwięku nie powiem o wgraniu innej wersji oprogramowania które by zmieniło jakiś numer.
Więc skoro i tak miałbym sam na swój koszt podjąć jakąś decyzję odnośnie wymiany radia postanowiłem na początek pogrzebać w menu inżynieryjnym jest tam masa ustawień o których nawet ASO nie ma pojęcia wnioskuje z rozmów z serwisantem i jego zdziwienia że coś takiego jest ........
Ale udało się coś zmienić zapisać wgrać nowe oprogramowanie i problem znikł, dodałem sobie jakieś tam funkcje do nawigacji, teraz rozgryzam aby AA działało bezprzewodowo, ale są to procesy męczące i czasochłonne ponieważ za każdym razem restart systemu auto na chodzie i sprawdzenie czy jest pożądany efekt.