Tucson TL
Na co zwrócić uwagę przy odbiorze auta?
Re: Na co zwrócić uwagę przy odbiorze auta?
Oj, więcej babeczek na forum by się przydało-po porannym przeczytaniu nowych postów ,w pierwszej chwili pomyślałam ,że Julek chciałby fotę mojego męża ; ) chyba zaspana byłam ))
Gdzieś tam też przewinął się temat trzymania ręki na kolanie pasażerki a nie na gałce od zmiany biegów-już mam przed oczami wizualizację miny koleżanki ,którą podwożę-bezcenne ))
Mam jeszcze pytanie-po przejrzeniu informacji o "jeszcze bardziej już prawie moim Hultaju"-na stronce,gdzie wpisujemy VIN- nie mogę rozszyfrować jednej pozycji-co to jest "rheostat"???
Gdzieś tam też przewinął się temat trzymania ręki na kolanie pasażerki a nie na gałce od zmiany biegów-już mam przed oczami wizualizację miny koleżanki ,którą podwożę-bezcenne ))
Mam jeszcze pytanie-po przejrzeniu informacji o "jeszcze bardziej już prawie moim Hultaju"-na stronce,gdzie wpisujemy VIN- nie mogę rozszyfrować jednej pozycji-co to jest "rheostat"???
Potencjometr sluzacy do regulacji intensywnosci podswietlenia deski rozdzielczej i zegarow
Uśmiałem się Dominiko
Wysłane przy użyciu Tapatalka
O Hyundai Tucson>>instrukcje obslugi i inne dokumenty>> dekodowanie VIN
Akurat tym nie pomogłeś jednak znalazłem wątek na forum.
Nie sprawdzę bo corpo blokuje te porty przez proxy.
Zobaczę wieczorem.
Nie sprawdzę bo corpo blokuje te porty przez proxy.
Zobaczę wieczorem.
Odebrałam
I dzięki liście Julka wykryłam pewne niedoskonałości Dla Was wszystkich ogromne podziękowania za to, że jesteście i odpowiadacie na pytania takiego świeżutkiego kierowcy
I dzięki liście Julka wykryłam pewne niedoskonałości Dla Was wszystkich ogromne podziękowania za to, że jesteście i odpowiadacie na pytania takiego świeżutkiego kierowcy
Graaaaatulacje !!!
No i Julek będzie "wisiał" jak nic. A tak serio, co wypatrzyłaś?
Niedługo będzie można zamówić limitowaną wersję Tucsona.
Przysłowiową igłę do której nie będzie się można przyczepić i z wyhawtowanym na siedzeniach:
LUXURY EDITION BY JULEK
Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
Przysłowiową igłę do której nie będzie się można przyczepić i z wyhawtowanym na siedzeniach:
LUXURY EDITION BY JULEK
Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka