Tucson TL
Na co zwrócić uwagę przy odbiorze auta?
Re: Na co zwrócić uwagę przy odbiorze auta?
"Autofilia"...buuuuuhaha. Dobre !
Co do komory silnika, muszę w końcu tam zajrzeć
Wysłane przy użyciu Tapatalka
Co do komory silnika, muszę w końcu tam zajrzeć
- rwicik
- Autor
- Twój samochód: Design 1,7 dct
- Kolor: Sand
Ja już ze dwa razy sprawdziłem poziom oleju i dolewałem płynu do spryskiwaczy.
Ostatnio zdziwiłem się, bo weszło 4 litry
Ostatnio zdziwiłem się, bo weszło 4 litry
Sprzedawca bardzo był zainteresowany skąd wzięłam "listę"-jak ją rozwinęłam- całe 19 punktów myślałam że zawału dostanie
A autko w styczniu do lakierni i będzie jak nowe szkoda tylko atmosfery ,którą salon popsuł komentarzami typu-po co to Pani sprawdzać ,nikt tego nie robi, to nie jest ważne
A autko w styczniu do lakierni i będzie jak nowe szkoda tylko atmosfery ,którą salon popsuł komentarzami typu-po co to Pani sprawdzać ,nikt tego nie robi, to nie jest ważne
@Dominika, zobacz czy malowanie nie jest zbędne. Ingerencja w ponowne lakierowanie elementu powoduje, że będzie grubsza powloka lakieru. Dzisiaj większość kupujących biega z czujnikami lakieru. Jeżeli zdecydujesz się na lakierowanie to koniecznie niech Tobie zrobią wpis do książki z adnotacją, że była wada fsbryczna lakieru (gdzie). Oczywiście w związku z zaistniałą sytuacją, czy auto będzie malowane czy nie, zażądaj jakieś bonifikaty. Np.opony, gadżet, komplet kosmetyków do pielęgnacji auta !
Szkoda, że nie zrobiłaś tego przy odbiorze.
Co do mojej listy... przezorny zawsze ubezpieczony.
Szkoda, że nie zrobiłaś tego przy odbiorze.
Co do mojej listy... przezorny zawsze ubezpieczony.
-
- Weteran
- Twój samochód: Tucson 1.6 GDI STYLE
- Kolor: SAND WHITE
A tam gadacie moje doświadczenie pokazuje że czym bardziej się o co obawiasz to na złość cię to spotyka... :/
@Dominika
Co za patafiany... jaki kolor wybrałaś?
@Dominika
Co za patafiany... jaki kolor wybrałaś?
-
- Weteran
- Twój samochód: Tucson 1.6 GDI STYLE
- Kolor: SAND WHITE
Kobieta czarny nie wierze...
Córka innego nie chciała, teraz ciągle umorusany
Chyba, że tata umyje
Przy zakupie mało kto myśli o późniejszej eksploatacji, jak zobaczy się taki wypucowany i lśniący czarny z chromami ciężko się nie zachwycić.
Chyba, że tata umyje
Przy zakupie mało kto myśli o późniejszej eksploatacji, jak zobaczy się taki wypucowany i lśniący czarny z chromami ciężko się nie zachwycić.
Oczywiście, że czarny ))) Najbardziej do mnie przemawiał ))
W pon jestem umówiona ze specem od lakieru, ma zerknąć, doradzić- chociaż pierwsze jego zdanie to- proszę się nie zgadzać na malowanie-w sumie duuużo by musieli lakierować, więc siedzę i myślę .....
W pon jestem umówiona ze specem od lakieru, ma zerknąć, doradzić- chociaż pierwsze jego zdanie to- proszę się nie zgadzać na malowanie-w sumie duuużo by musieli lakierować, więc siedzę i myślę .....
Co do gratisu ,to dostałam butlę wina musującego-niestety takiego raczej z dolnej półki - i breloczek - dziwna tradycja, kupujesz auto otrzymujesz alkohol )))