Tucson TL
Na co zwrócić uwagę przy odbiorze auta?
Re: Na co zwrócić uwagę przy odbiorze auta?
Mam porysowany wlew paliwa i element nad prawym kołem ,obok lusterka-auto wróciło na serwis na polerkę,ale drobne rysy zostały
Plus, chyba żle spasowana uszczelka na prawym przednim reflektorze-niby ma się ułożyć,ale na moje oko będzie sie dostawała woda
Plus, chyba żle spasowana uszczelka na prawym przednim reflektorze-niby ma się ułożyć,ale na moje oko będzie sie dostawała woda
Trzeba było się wstrzymać z odbiorem i dać serwisowi z 2 dni na doprowadzenie do stanu fabrycznego.
Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
- Fred.X
- Weteran
- Twój samochód: Tucson 1.6 GDi
- Kolor: Polar White
No to ja chyba miałem szczęście , nie podłączona lampka w bagażniku ...
Podobno moja wina-taki kolor lakieru Pani wybrała i wszystko widać ((cała reszta jest ok ,więc cieszę sie jazdą i dzisiaj chyba śpię w garażu))
Hehe @rav, to tą limitowaną wesję poproszę gratis. Co do Listy Julkaobwieszczam uroczyście, 🕪 że furumowicze korzystają z niej za friko . No chyba, że ktoś...myśli inaczej
A tak na serio co poprawiali Tobie, Dominiko ?
Wysłane przy użyciu Tapatalka
A tak na serio co poprawiali Tobie, Dominiko ?
A juz czytałem. Tapatalk nie otworzył mi wszystkich odpowiedzi.
Również mnie żona siłą z garażu wyciągała... gdyby nie to, to była by to moja pierwsza nocka z Tucsonem.Dominika pisze:Podobno moja wina-taki kolor lakieru Pani wybrała i wszystko widać ((cała reszta jest ok ,więc cieszę sie jazdą i dzisiaj chyba śpię w garażu))
Rozumiemy Ciebie doskonale.
"Autofilia" Co do uszczelki, bedzie dobrze, ja po roku mam w komorze silnika czysto jak w żadnym dotąd.
-
- Mistrz
- Twój samochód: Tucson TL (2015) 1.6 T-GDI 4WD
- Kolor:
Lista Julka fajna rzecz, ale i tak 99% kupujących pogodzi się z małymi mankamentami wymarzonych samochodów
1.6 T-GDI 4WD Comfort