Tucson TL
Na co zwrócić uwagę przy odbiorze auta?
Re: Na co zwrócić uwagę przy odbiorze auta?
Autko jest ponadprzeciętnie bezproblemowe (szczególnie z tym 1,6gdi), więc nosek do góry
Nie tylko Julek bo i ja też miałem 200 i nie wiem czemu się tak Panowie temu dziwicie
Między 160 a 200 jak pamiętam.
Ale mimo to kurde odprysk na masce się pojawił
Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
Między 160 a 200 jak pamiętam.
Ale mimo to kurde odprysk na masce się pojawił
Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
Cóż, to Tuśki lepiej lakierują niż podają w danych firmowych dla Hyundaia
"Ale mimo to kurde odprysk na masce się pojawił " no to dalej tylko 0,16-0,2 mm ochrony
"Ale mimo to kurde odprysk na masce się pojawił " no to dalej tylko 0,16-0,2 mm ochrony
-
- Nowicjusz
- Twój samochód: Tucson 1.6 gdi
- Kolor:
Ja mam już dwa ,ale teraz patrzę na to z przymrużeniem
I tak trzymać. W końcu to tylko odprysk. I ja nauczyłem się patrzeć na to w inny sposób.olo13 pisze:Ja mam już dwa ,ale teraz patrzę na to z przymrużeniem
Wysłane przy użyciu Tapatalka
W piątek odbieram Mojego Hultaja Lista Julka spisana na kartce-trochę dużo podpunktów wyszło,ale pozbierałam chyba wszystkie Wasze sugestie))Jutro miły i sympatyczny Pan z salonu ma podrzucić dokumenty ,żebym mogła na spokojnie zarejestrować autko-dostawa do domu papierów - mała rzecz a cieszy
Jutro przewiduje kłopoty z zaśnięciem-nawet Mikołaj nie wywołał takiej ekscytacji Trzymajcie kciuki!!
Jutro przewiduje kłopoty z zaśnięciem-nawet Mikołaj nie wywołał takiej ekscytacji Trzymajcie kciuki!!
- Fred.X
- Weteran
- Twój samochód: Tucson 1.6 GDi
- Kolor: Polar White
UUuuuu dopiero ?? ja już 12 dni cieszę sie nowym nabytkiem
Powodzenia ...
Powodzenia ...
Jakaś obsuwa była-auto miało być do odbioru już tydzień temu((Mam tylko nadzieję ,ze nie spadło z lawety i było naprawiane ; )
Nie mierzyłem grubości powłoki lakierniczej przy odbiorze ale w tamtym tygodniu przy okazji wpadł mi ETG i zmierzyłem. Wynik na wszystkich elementach od 140 do 160 mikronów, a więc nigdzie 200!
-
- Nowicjusz
- Twój samochód: Tucson 1.6 GDI Comfort
- Kolor: Polar White
Dzięki za porady tak jak Dominika w piątek odbieram, i wiem już czym pojadę z rodzinką do kina na Star Wars