Tucson TL
Światła mijania LED
-
- Twórca
- Twój samochód: Tucson Premium 2017 1.7 CRDi 7AT 2WD (141 KM)
- Kolor: Stargazing Blue
Re: Światła mijania LED
no wlasnie po obejrzeniu testu najbardzie spodobaly mi sie Racing Vision bo wygladają najlepiej (najbardziej biało) i tak samo chyba najlepiej swieca - takie jest moje wrażenie
Tucson Premium 2017 1.7 CRDi 7AT 2WD
Stargazing Blue
Stargazing Blue
-
- Twórca
- Twój samochód: 1.6 GDI Comfort + Navi
- Kolor: Micron Grey
jak wygląda dostęp do żarówek od świateł mijania oraz od żarówek doświetlajacych zakręty ? Kolejna sprawa - czy komuś się już przepaliły oryginalne żarówki od świateł mijania?
-
- Świeżak
- Twój samochód: 1.6 gdi
- Kolor: White
-
- Weteran
- Twój samochód: Tucson 1.6 GDI STYLE
- Kolor: SAND WHITE
@MaciekGLE
Film też nie oddaje tego co widzą oczy, dlatego ja pytałem faceta o jego odczucia podczas jazdy bo to jest najważniejsze.
Film też nie oddaje tego co widzą oczy, dlatego ja pytałem faceta o jego odczucia podczas jazdy bo to jest najważniejsze.
-
- Twórca
- Twój samochód: Tucson Premium 2017 1.7 CRDi 7AT 2WD (141 KM)
- Kolor: Stargazing Blue
ok super. dzieki za pomoc. A powiedz czy coś da się zrobić ze zwykłymi mijania? moim zdaniem chyba trochę za krótko świecą. w obszarze gdzie jest światło jest ekstra ale jest to krótki odcinek przed autem
Tucson Premium 2017 1.7 CRDi 7AT 2WD
Stargazing Blue
Stargazing Blue
- aspolnet
- Nowicjusz
- Twój samochód: 1.6 GDI 132KM 2WD 6MT C+N
- Kolor: Moon rock
Witam a propo powyższego pytania - czy ktoś zmieniał H7 (mijania szczególnie) na H7 led? na przykład http://allegro.pl/zarowki-led-h7-bosma- ... 67143.html albo coś w tym stylu?
- rafus22
- Twórca
- Twój samochód: hyunday Tucson 1.6GDI Comfort
- Kolor: POLAR WHITE
pamiętaj o tym ze w Unii Europejskiej takowe led-y nie maja homologacji inne kraje maja ale nie unia . w razie kontroli lub innej sytuacji na drodze nie dostaniesz jakiego kolwiek odszkodowania z polisy. chcieliśmy unii to mamy......
Hyunday Tucson POLAR WHITE 1.6GDI Comfort..+ jeszcze coś...
-
- Forumowicz
- Twój samochód: Tucson Limited 1,6T AWD
- Kolor: Czarny
Sprowadzam właśnie Tucsona z USA. Na tamten rynek mają dwie wersje lamp: LED i HID. Ale to i tak dla mnie bez większego znaczenia, bo nie mają homologacji, muszę więc wymienić. Przeczytałem cały wątek i mam zagwozdkę: LEDy czy H7 - bo jak tak czytam, to widzę, że nie wszyscy mają przekonanie że LEDy są dużo lepsze. A różnica w wydatkach znaczna, bo i spryskiwacze dodatkowo trzeba montować. Z tego co wiem, to samo podłączenie europejskich lamp do wersji USA nie jest problemem, tylko nie wiem, czy wtedy doświetlanie działa. Ktoś może przerabiał ten temat, może coś doradzić?
-
- Weteran
- Twój samochód: Tucson 1.6 GDI STYLE
- Kolor: SAND WHITE
ktoś to chyba po pijaku chyba musiał pisać... nie czego porównywać... led to bajka w porównaniu do h7.
Mając światła led w Tucsonie, a w drugim aucie żarówki h7, po przesiadce, zastanawiam się czy włączone są w ogóle światła (oczywiście tam gdzie sa żarówki h7). Powinno ci to rozswirletlić sytuację.
Wysłane przy użyciu Tapatalka
Wysłane przy użyciu Tapatalka