Witam Panowie 
Pytanie odnośnie całych wyświetlaczy na androidzie z aliexpress czy ktoś kupował i montował już do tucsona ? Bo pomału mi się rozkleja i pytanie czy naprawiać ten ? kupić do niego sam wyświetlacz ? Czy zamówić cały ekran z aliexpress.

Tucson TL	
Rozklejanie się wyświetlacza od szyby
			- 

Anpisz
 - Świeżak
 - Twój samochód: Hyundai Tucson TLE
 - Rok produkcji: 2019
 - Napęd 4x4: Nie
 - Skrzynia: Manual
 - Wersja: TL
 - Paliwo: Benzyna
 - Kolor: Srebrny Platyna

Re: Rozklejanie się wyświetlacza od szyby
Witam.
Wymieniłem tylko wyświetlacz zakupiony na Aliexpress. Koszt 401,02 pln plus moja robocizna (ok. 3 godz.). Filmiki od PawelIW bardzo pomocne - dzięki. Trzeba uważać aby nie porysować plastyków w kokpicie (szczególnie trudny do usunięcia ten mały nad radiem - słaby dostęp od strony kierownicy). Następna czynność - wymiana wyświetlacza. Uważać na płytki drukowane połączone z pokrętłami radia (ich nie wyjmujemy). Pod spodem mają małą blaszkę mosiężną i wyjmując dużą metalową blachę można ją uszkodzić lub urwać. Poza tym robota do zrobienia. Nie jestem ani elektronikiem ani mechanikiem samochodowym no i dałem radę.
 Wszystko działa jak należy. Oczywiście mam pretensję do Hyundaia, że w ASO tego nie naprawiają i zmuszają klientów do poszukiwań różnych rozwiązań na własną rękę. Nie każdy (każda) jednak z tą wymianą sobie poradzi. Warto to jednak to zrobić. Pozdrawiam wszystkich.

Wymieniłem tylko wyświetlacz zakupiony na Aliexpress. Koszt 401,02 pln plus moja robocizna (ok. 3 godz.). Filmiki od PawelIW bardzo pomocne - dzięki. Trzeba uważać aby nie porysować plastyków w kokpicie (szczególnie trudny do usunięcia ten mały nad radiem - słaby dostęp od strony kierownicy). Następna czynność - wymiana wyświetlacza. Uważać na płytki drukowane połączone z pokrętłami radia (ich nie wyjmujemy). Pod spodem mają małą blaszkę mosiężną i wyjmując dużą metalową blachę można ją uszkodzić lub urwać. Poza tym robota do zrobienia. Nie jestem ani elektronikiem ani mechanikiem samochodowym no i dałem radę.
- 

damek555
 - Świeżak
 - Twój samochód: 1.6 Gdi style
 - Rok produkcji: 2019
 - Napęd 4x4: Nie
 - Skrzynia: Automat
 - Wersja: TL
 - Paliwo: Benzyna
 - Kolor: Szary

Re: Rozklejanie się wyświetlacza od szyby
Dzięki kolego na informację 
 z wymianą to sobie akurat dam radę to nie problem 
Tylko znalazłem całe też radia z wyświetlaczem
I się zastanawiam czy ktoś takie coś montował
Dla Hyundai Tucson 2019 2020 2021 Android Auto Bezprzewodowe radio samochodowe Carplay Odtwarzacz multimedialny Nawigacja GPS WIFI Stereo Jednostka główna
https://a.aliexpress.com/_EwkStCE

Tylko znalazłem całe też radia z wyświetlaczem
I się zastanawiam czy ktoś takie coś montował
Dla Hyundai Tucson 2019 2020 2021 Android Auto Bezprzewodowe radio samochodowe Carplay Odtwarzacz multimedialny Nawigacja GPS WIFI Stereo Jednostka główna
https://a.aliexpress.com/_EwkStCE