Tucson TL
Porównanie Tucsona z innymi samochodami.
Re: Porównanie Tucsona z innymi samochodami.
Julek, szczeliny czy twarde plastiki to nie usterki! To sposób montażu i jakość materiałów. Przeczytaj uważnie kryteria jakie są brane, a tego typu test na pewno nie są wyznacznikiem, ale dają jakiś tam pogląd o markach. Jeśli w USA, Anglii, Australii, a nawet w niemieckim A.Ś. podają czołowe miejsca takich marek jak, Honda, Toyota, Mazda, Hyundai czy KIA, to jednak jest to wskazówka.
Szczeliny to może nie usterki, ale tytuł opracowania brzmi "Raport Jakości". A dla mnie to właśnie podlega pod jakość. A jeżeli takie usterki jak hałasy w t-gdi w Hyundai'u NIE są brane pod uwagę w serwisach H, to mamy właśnie taką markę na pierwszym miejscu i dlatego mnie to nie dziwi.
Równie dobrze mogłem kupić po Oplu Tucsoba z t-gdi i kolejny raz wpaść z nowym autem i stracić. Współczuję kolegom nie rozwiązanego problemu (nie tylko polskim użytkowników o czym świadczą zamieszczone filmiki na YT), a H pogratulować tym samym 1 miejsca za JaKOŚĆ.
Wysłane przy użyciu Tapatalka
Równie dobrze mogłem kupić po Oplu Tucsoba z t-gdi i kolejny raz wpaść z nowym autem i stracić. Współczuję kolegom nie rozwiązanego problemu (nie tylko polskim użytkowników o czym świadczą zamieszczone filmiki na YT), a H pogratulować tym samym 1 miejsca za JaKOŚĆ.
Poczytaj inne fora, bywa, że skrzynie nie miały oleju! Każda firma ma grzeszki i wpadki, inaczej na 100 możliwe, by nie było 76. Generalnie to tylko jeden z wielu artykułów, jednak jakbyś nie spojrzał, czy w Anglii, czy USA czy w Europie a nawet na Antypodach te same marki brylują i to jest fakt.
-
- Forumowicz
- Twój samochód: 1.6 GDI Comfort + Navi
- Kolor: Fiery Red
Czyżby Julkowi Tucs się już znudził i przestał podobać ?
Nie nie, nie znudził, tylko wkurzają mnie takie zestawienia gdzie H jest na czołowym miejscu, a sam wypiera się poważnej usterki w masowo produkowanych autach z turbinami, albo jest bezradny...MirS pisze:Czyżby Julkowi Tucs się już znudził i przestał podobać ?
Ale co mi tam. Nie mam t-gdi, a więc nie mój problem, a najwięcej krzyczę.
Nie chce się za bardzo rozpisywać, ale fakt jest taki, że po wymianie synchronizatorów do tej pory mam spokój z brzęczeniem i mam nadzieję, że tak zostanie. Z reszta wrzucałem filmiki jak było a jak jest (i na zimnym i na gorącym)
Re: Hyundai Tucson - lifting 2018
O tym wie każdy potencjalny klient ale już nie każdy wie ,że wystarczy poczekać do 15 Marca i ceny Tucsona będą dużo niższe.
I wtedy dopiero negocjować
Taka polityka firmy, że na początku roku ceny z kosmosu a na wiosnę dają upusty, które obowiązują aż do końca roku a pózniej wchodzi wyprzedaż rocznika.
Mam Kolegę w Hyundaiu także Wiem co piszę
-
- Świeżak
- Twój samochód: Kia ceed II
- Kolor: Biały
A mnie się wydaje że do 3 kwartału będą klientów trzymać w niepewności potem puszcza odświeżony model bez wielkich rabatów a na przed lifting będzie wyprzedaż rocznika...
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Będą, będą rabaty. Pamiętajcie, że to Hyundai, nie Mazda czy Toyota albo VW.
-
- Mistrz
- Twój samochód: Tucson TL (2015) 1.6 T-GDI 4WD
- Kolor:
Tylko pytanie, czy będą egzemplarze ponad stan zarezerwowanych przez zdecydowanych klientów? Może okazać się, że sprzedaż starego modelu będzie tylko dla tych, którzy wpłacili zaliczkę...
1.6 T-GDI 4WD Comfort