Tucson TL
Jaki olej? Wymiana oleju i koszty pierwszego serwisu
Re: Pierwszy serwis Tucsona - wymiana oleju - koszty
Robili z zegarkiem w ręce 3h (była też aktualizacja oprogramowania).
Myślę, że w sieci Hyundai ceny roboczogodziny w każdym serwisie są takie same.
No ale to wychodzi na to, że trzeba ich pilnować co robią za kasę a co bezpłatnie. Bo aktualizacje map są darmowe. No chyba że aktualizacja dotyczyła samej stacji ale to też powinno dać za Free bo nie mają przy tym roboty, poza tym że auto jest podpięte na jakiś czas do kompa.
Już lepiej by wyglądało na fakturze brak podziału bo te 3 h za 600zł rzucają się pewnie w oczy
Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
Już lepiej by wyglądało na fakturze brak podziału bo te 3 h za 600zł rzucają się pewnie w oczy
U nas jest duża tabela i o ile pamiętam roboczogodzina coś między 220 a 240 sam przegląd dla benzyny ok.1.5h a dla diesla trochę więcej.
Ceny więc nie są takie same.
Ceny więc nie są takie same.
-
- Mistrz
- Twój samochód: Tucson TL (2015) 1.6 T-GDI 4WD
- Kolor:
220 czy 300, to i tak wydaje mi się, że i tak przesadzona cena roboczogodziny...
1.6 T-GDI 4WD Comfort
Jest 258,30 a tu czas i tabela, kliknąć w zdjęcie i drugi raz by powiększyć.
Karlik powiadasz... a mi nie dali cholery takiej karty Vip.
Wysłane przy użyciu Tapatalka
Wysłane przy użyciu Tapatalka
Najgorsze że z tego wszystkiego serwisant na rękę ma pewnie z 15zł.
I jak on ma być zmotywowany w pracy. Później tak narzekamy na ASO bo tym chłopakom się pewnie nie chce przyłożyć do roboty po tym jak widzą ile za robotę dostają, jaką część z tabeli którą codziennie mijają kilka razy w pracy
I jak on ma być zmotywowany w pracy. Później tak narzekamy na ASO bo tym chłopakom się pewnie nie chce przyłożyć do roboty po tym jak widzą ile za robotę dostają, jaką część z tabeli którą codziennie mijają kilka razy w pracy
Teraz czekam na kwoty jakie koleżanki i koledzy zapłacili za przegląd po 30tys (30tys pełny przegląd) i życzę uzyskania niższych kwot. Ja przed wykonaniem przeglądu dzwoniłem do serwisów w Poznaniu, Wrocławiu i Lubinie (wszystkie w mojej okolicy) i ceny wstępne wynosiły 1100zł. Tak więc życzę powodzenia w trakcie negocjacji cen.