Nie no tak, krzyczeć na pewno nie powinienKubar72 pisze: ↑20 sie 2019, 14:48To nie znaczy, że ma na mnie krzyczeć, można naprawdę profesjonalnie podejść do sprawy, a swoje flustracje niech wyładowuje w domu na swojej żonie, a nie na klientach, potencjalnych kupujących bo dzięki nam ma co do gara włożyć. A jak nie to niech idzie na rynek kartofle sprzedawać choć tam też są ludzie o poziom wyżej niż ten "sprzedawca" z salonu.
Tucson TL
Niepolecani dealerzy Hyundai - gdzie nie kupować Tucsona?
-
- Weteran
- Twój samochód: HT TL 1,6 GDI / HT NX4 1,6 TGDI 150km
- Napęd 4x4: Nie
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Kolor: biały / czarny
Re: Niepolecani dealerzy Hyundai - gdzie nie kupować Tucsona?
-
- Świeżak
- Twój samochód: Seat
- Kolor: Biały
Nie polecam Motortest Anna Szadkowska w Warszawie, Hynka 2a
Więcej informacji https://www.wykop.pl/link/5223495/hyund ... luznicami/
Więcej informacji https://www.wykop.pl/link/5223495/hyund ... luznicami/
- Tucson
- Autor
- Twój samochód: 1.6 GDI Style - Tour de Pologne
- Rok produkcji: 2016
- Napęd 4x4: Nie
- Skrzynia: Manual
- Wersja: TL
- Paliwo: Benzyna
- Kolor: Polar white
- Kontakt:
Jest co czytać - masakra jednym słowem
-
- Świeżak
- Twój samochód: 1.6 GDI Comfort Navi
- Kolor: Black
To dziwne.Kubar72 pisze: ↑05 sie 2018, 10:38Nie polecam Auto Forum z Płocka. Totalna amatorka jeżeli chodzi o podejście do klienta. Handlowiec, któremu powiedziałem, że mam atrakcyjniejszą cenę i w innym salonie i co proponuje to wręcz zaczął na mnie krzyczeć. Rozumiem, że mógł mieć zły dzień. Każdy z Nas może taki mieć, ale powinien trochę stopować swoje tragiczne zachowanie wobec może przyszłego klienta na auto. Omijać z daleka.
Ja kupowałem 2 lata temu w autoforum w Plocku i obsługa bardzo uprzejma. Polecam Pana Mariusza.
Nie dość że dostałem najniższą cenę (oddzwoniłem wszystko w promieniu 100km od Wawy), to jeszcze darmowy przegląd.
- Popol24
- Nowicjusz
- Twój samochód: Tucson Benzyna 1.6 177 KM 7- bieg. DCT 4WD N LINE 2019
- Kolor: Shadow Grey
Potwierdzam, Mariusz spoko gość. Tak jak Ty dostałem najlepsza ofertę i rabat 26k. Obsługa b. dobra.
Moja mała flota:
Skoda Kodiaq Sportline DSG 4x4 czerwień velvet 190KM
Skoda Fabia 3 DSG biel candy/black colour concept 110KM
Hyundai Tucson N-line 7AT 4x4 shadow grey 177KM
Skoda Kodiaq Sportline DSG 4x4 czerwień velvet 190KM
Skoda Fabia 3 DSG biel candy/black colour concept 110KM
Hyundai Tucson N-line 7AT 4x4 shadow grey 177KM
-
- Świeżak
- Twój samochód: Vectra C 1.6 CDTI
- Kolor: Czarny
Hej
A do jakiego jezdzisz serwisu? Pytam bo mija codziennie Jasnogórská i sie zastanawiam by do nich podjechac na jazde próbná czyt. ewentualny zakup.
-
- Twórca
- Twój samochód: Hyundai Tucson 1.6 t-gdi
- Kolor: Micron Grey
Ja powiem tak. W tamtym roku kupowałem Tucsona. Byłem w 3 salonach w Krakowie tj. Jasnogórska, Zakopiańska, Wielicka. Nie wiem czy tak jest zawsze czy ja tak trafiłem ale najgorzej oceniam salon na Wielickiej. Podejście było takie że czułem się jak intruz. 2 miejsce Jasnogórska ale też nie umieli mi udzielić informacji co do szczegółowych pytań, najlepiej rozmawiało mi się w salonie na Zakopiańskiej dostałem dużo odpowiedzì ale sprzedawca nie umiał mi odpowiedźieć na pytania o wersję N-Line. We wszystkich salonach problem z jazdą próbną to nie ma terminu to nie ma takiej wersji jak mnie interesowała o upustach też było ciężko rozmawiać. Osobiście ze swojego doświadczenia przy zakupie nie polecam żadnego salonu z Krakowa. Z przypadku trafiłem do salonu Keller w Gliwicach. Otrzymałem wszystkie informacje jakie mnie interesowały. Jazda próbna dwoma samochodami, wersjami takimi jakimi chciałem tj. N-LINE z silnikiem 1.6 T-GDi oraz automatem i wersją STYLE z 1.6 CDTi z automatem. Można było też rozmawiać o upustach, gratisowych dodatkach przy zakupie oczywiściw wszysto w przyjazdnej atmosferze przy kawce. Osobiście w Keller kupiłem samochód i jak na razie nie serwisowałem tam samochodu na przyszły tydzień jadę dopiero na wymianę oleju po 2 tyś.km ale sam zakup i odbiór samochodu polecam mimo że od Krakowa jest kawałek ale dojazd A4 jest całkiem, całkiem.
-
- Świeżak
- Twój samochód: Vectra C 1.6 CDTI
- Kolor: Czarny
Hej,
Dzięki za to info.
Ja codziennie jak wracam po pracy, to mijam Tucsona na Jasnogórskiej .. ale skoro odradzasz, to będę miał to na uwadze
Pozdrawiam
Dzięki za to info.
Ja codziennie jak wracam po pracy, to mijam Tucsona na Jasnogórskiej .. ale skoro odradzasz, to będę miał to na uwadze
Pozdrawiam
-
- Twórca
- Twój samochód: Hyundai Tucson 1.6 t-gdi
- Kolor: Micron Grey
Nie wiem czy tak jest zawsze czy miałem pecha ale opisałem swoje prawdziwe doświadczenia.cryystian09 pisze: ↑20 lut 2020, 14:03Hej,
Dzięki za to info.
Pozdrawiam
-
- Mistrz
- Twój samochód: Tucson 1.6GDI Style
- Kolor: White Sand
A swoją drogą to włączę się do rozmowy na natomiast nie polecam Keller Gliwice . Salon wygląda pięknie niestety na jazdę próbną pojechał ze mną starszy pan sprzedawca z jakąś uczennica oboje zbytnio nie potrafili odpowiedzieć na moje pytania - czułem się dziwnie . Do tego chciałem zostawić Juke w rozliczeniu cenę jaką mi zaproponowano była o 10 tys PLN niższa od najniższej jaka w innych salonach mi zaproponowano , nie mówiąc że z ceny nowego auta nie chcieli opuścić nawet 1 tys PLN od tego co było w promocji . Dlatego zakupiłem w Zabrzu salon obskurny ale za to podejście odpowiednie i super rabaty .