Tucson TL
Najpopularniejszy silnik w Tucsonie
Re: Najpopularniejszy silnik w Tucsonie
Ja bym powiedział, że prawdziwa różnica tkwi w momencie obrotowym i tu jest wyższość diesla nad benzyną. Coś za coś. Samo przyspieszenie jest podobne, ale sposób w jaki je się osiąga zupełnie inny, nie gorszy czy lepszy, inny i do tego się człowiek przyzwyczaja.
- Fred.X
- Weteran
- Twój samochód: Tucson 1.6 GDi
- Kolor: Polar White
Więc nie rozumiem czym się podniecają co niektórzy
i cały czas zapominacie , ze porównywanie silnika wolnossącego z turbodoładowanym nie ma sensu
i cały czas zapominacie , ze porównywanie silnika wolnossącego z turbodoładowanym nie ma sensu
-
- Weteran
- Twój samochód: ---
- Kolor: ---
Ankieta pokazuje przede wszystkim:
Najtańszy silnik jest najbardziej popularny a najdroższy silnik jest najmniej popularny .
Cena czyni cuda
Najtańszy silnik jest najbardziej popularny a najdroższy silnik jest najmniej popularny .
Cena czyni cuda
-
- Weteran
- Twój samochód: nieważne
- Kolor: nieważne
Nie do końca się zgadzam z tym wnioskiem. Idąc tym tokiem myślenia najpopularniejsze powinny być Tucsony w wersji classic, a na forum jest raczej znikomy procent posiadaczy takowych.
2016 Hyundai Tucson 1.6GDI, Phantom Black
Podam przykład z mojego podwórka, mogłem kupić za ok. 100k diesla lub 1.6tgdi w wersji comfort+navi ale chciałem prosty, sprawdzony, w miarę oszczędny silnik i padło na gdi, a że "zaoszczędziłem" to wziąłem sobie style.
-
- Weteran
No właśnie, coś za coś.
Kupując 1.6Gdi możesz doposażyć sobie auto do 90 tys w wersji style , za taką kasę nawet nie można kupić Tgdi w najniższej wersji . Turbo chyba rozpoczyna się od 110tys zł ?
Kupując 1.6Gdi możesz doposażyć sobie auto do 90 tys w wersji style , za taką kasę nawet nie można kupić Tgdi w najniższej wersji . Turbo chyba rozpoczyna się od 110tys zł ?
T-gdi miałem zrobioną cenę na 99500 comfort+ navi , diesla taniej ale mnie nie interesił, a za swojego dałem 95500. Jeden poziom cenowy.
-
- Weteran
W sieci najtańszy jest jak zwykle u Karlika za 114 tys za style
Nieźle utargowales
Nieźle utargowales
-
- Mistrz
- Twój samochód: Tucson TL (2015) 1.6 T-GDI 4WD
- Kolor:
Ja swojego (1.6T-Gdi, 4WD comfort) po wszystkich możliwych upustach, z wyprzedaży rocznikowej wyrwałem za 103.500zł ... ale to było dwa lata temu!
1.6 T-GDI 4WD Comfort
Nie bardzo rozumię o jakiej wersji silnika napisałeś, bo style 1.6 gdi kupisz bez problemu za 95ksamsung19 pisze:W sieci najtańszy jest jak zwykle u Karlika za 114 tys za style
Nieźle utargowales
Świetna cena bez dwóch zdań!!!miras2016 pisze: Ja swojego (1.6T-Gdi, 4WD comfort) po wszystkich możliwych upustach, z wyprzedaży rocznikowej wyrwałem za 103.500zł ... ale to było dwa lata temu!