Tucson TL
Co mnie wkurza, irytuje, denerwuje w TL
-
- Weteran
- Twój samochód: 1.6T-GDi Premium 4WD
- Kolor: white sand
Re: Co mnie wkurza, irytuje, denerwuje
Jeździłem już trochę z tylu w Tucsonie i myślę że okna są jak najbardziej ok.
Ale to bardzo indywidualna sprawa.
Ale to bardzo indywidualna sprawa.
Z perspektywy dziecka niewiele niestety widać, zauważyłem jak moje "królewny" usadowiły się z tyłu, ledwo czubek głowy wystawał ponad dolną linię okna. Foteliki trochę poprawią sytuację ale bez rewelacji.
Bo podobno mniejsze okna to większe bezpieczeństwo. Już kilku producentów mi to mówiło podczas oględzin różnych modeli.
Wysłane z Tapatalk
Wysłane z Tapatalk
I takiej wersji będę się trzymał jak ktoś będzie marudziłrav pisze:Bo podobno mniejsze okna to większe bezpieczeństwo. Już kilku producentów mi to mówiło podczas oględzin różnych modeli.
Wysłane z Tapatalk
Dodaje do swojej listy: wkurzyly mnie wycieraczki przedniej szyby. Jechałem autostradą z wakacji i dopadla mnie potężna ulewa. Wycietaczki nie nadazaly z odprowadzaniem wody, chodzily za wolno i w ogóle jakos inaczej niz w poprzednich moich autach.
Druga sprawa, to mialem problem z lodowka turystyczna. Zaladowana do pelna, zaraz wyjazd a tu klops. Wtyczka nie pasowała do gniazda zapalniczki - byla jakas za dluga a gniazfo za plytkie ale sie wkurzylem. Na szczescie zamrożone wklady zadziałały, ale...
Przestrzegam innych przed wyjazdem aby sprawdzili swohe wtyczki czy aby pasują. Swoja droga, ktos sie orientuje czy mozna to przerobic pod gniazdo usb ?
Druga sprawa, to mialem problem z lodowka turystyczna. Zaladowana do pelna, zaraz wyjazd a tu klops. Wtyczka nie pasowała do gniazda zapalniczki - byla jakas za dluga a gniazfo za plytkie ale sie wkurzylem. Na szczescie zamrożone wklady zadziałały, ale...
Przestrzegam innych przed wyjazdem aby sprawdzili swohe wtyczki czy aby pasują. Swoja droga, ktos sie orientuje czy mozna to przerobic pod gniazdo usb ?
A nie prościej płytka ładowarka usb pod gniazdo zapalniczki? Po co przerabiać?
@RedDevil - kabel wychodzący z lodowki zakończony jest na stałe wtykiem do gniazda zapalniczki. Ten wtyk jest za dlugi. Zeby podpiąć do ładowarki usb w aucie musi z lodowki wychodzic kabel na usb a takiego ona nie ma.
Wysłane przy użyciu Tapatalka
O ile nie pamięć nie myli usb to max 5v a lodówka siorbie 12v.
O tym nie pomyślałem. Dzięki. Muszę w takim razie poszukać na przyszłość jakieś wtyczki pasujące pod nasze gniazda i wymienić bo chyba nie ma innej możliwości.
Co do wycieraczek, przełączyłeś z auto na manual najszybszy? Przerabiałem potężną ulewę wczoraj i przełączenie na max prędkość pomogło.