Tucson TL
Kupno nowego Hyundai Tucsona
-
- Nowicjusz
- Twój samochód: N-Line
- Kolor: Micron grey
Re: Kupno nowego Hyundai Tucsona
Ale jaki kolor bezpłatny? A ofertę miałeś na maila czy negocjowałeś osobiście bo to chyba ważne osobiście to bardziej dla salonu wiarygodne. A chyba 4WD więcej jest warte niż Krell.
- lukpep
- Forumowicz
- Twój samochód: 2.0 4WD N LINE
Bylem osobiscie. Kolor to byl Engine Red - wiec bezplatny. Byla tez wersja Fiery red ale bez klapy wiec malo wiele to samo.
-
- Świeżak
- Twój samochód: Tucson Nline 1.6 TGDI 4WD
- Kolor: Phantom Black
U mnie dla porównania Nline 1.6 TGDI 7DCT 4WD + krell + klapa + panorama 139 tys. Pewnie obdzwaniając całą Polskę udało by się coś jeszcze ugrać ale mi szczerze pasuje. Auto ma wszystko co ta wersja może mieć.
-
- Nowicjusz
A pytanie czy Pan ma zniżki dla grup zawodowych.? Jeśli można wiedzieć.
Pozdrowienia
Pozdrowienia
-
- Twórca
- Twój samochód: Hyundai Tucson 1.6 t-gdi
- Kolor: Micron Grey
Co powiecie o takiej ofercie: cena 131900
1.6 T-GDi, 2 WD, 7 DCT, N-Line + klapa, Krell, kolor Micron Grey + dodatki część gratis typu: 4 sztuki dywaniki gumowe, dywan gumowy bagażnika, torba awaryjna, folie ochronne pod klamki, krawędź zderzaka - niestety do kolejki jak coś na początek Listopada. Muszę podjąć szybko decyzję.
Chcę 2 WD bo mniej do zepsucia, w terenie nie będę jeździł, na narty wystarczy, mniejsza waga przez co mniej pali w porównaniu do 4 WD
Panorama stwierdzam że nie potrzebna. W zimie i tak zamarznie, latem słońce będzie grzało po głowie więc i tak będzie zasłonięta, zresztą i tak się jeździ z klimą, a podczas jazdy testowej jak otwarłem okno to szumi więc mnie osobiście panorama nie podeszła
1.6 T-GDi, 2 WD, 7 DCT, N-Line + klapa, Krell, kolor Micron Grey + dodatki część gratis typu: 4 sztuki dywaniki gumowe, dywan gumowy bagażnika, torba awaryjna, folie ochronne pod klamki, krawędź zderzaka - niestety do kolejki jak coś na początek Listopada. Muszę podjąć szybko decyzję.
Chcę 2 WD bo mniej do zepsucia, w terenie nie będę jeździł, na narty wystarczy, mniejsza waga przez co mniej pali w porównaniu do 4 WD
Panorama stwierdzam że nie potrzebna. W zimie i tak zamarznie, latem słońce będzie grzało po głowie więc i tak będzie zasłonięta, zresztą i tak się jeździ z klimą, a podczas jazdy testowej jak otwarłem okno to szumi więc mnie osobiście panorama nie podeszła
-
- Nowicjusz
Witam
Jeśli sprzedawca w mailu pisze że cytat „musiałbym sprzedać ze stratą „ to co to znaczy bo nie sadze że to prawda. Dzięki za odpowiedzi pozdrawiam.
Jeśli sprzedawca w mailu pisze że cytat „musiałbym sprzedać ze stratą „ to co to znaczy bo nie sadze że to prawda. Dzięki za odpowiedzi pozdrawiam.
-
- Weteran
- Twój samochód: 1.7crdi 2016
- Kolor: Biały
No raczej nie.sjux5 pisze:czy tutaj widzimy nowego Tucsona?
https://www.hyundai.pl/O_Hyundai/Nadchodzi_Przyszlosc/
Zaproponowałeś swoją cenę? Pewnie ma jakiś na stanie i kupili drożej niż proponujesz, albo ściągnięcie kolejnego wychodzi drożej. Dlaczego uważasz, że kłamie? Zapytaj w innym salonie.T-1000 pisze:Witam
- Tucson
- Autor
- Twój samochód: 1.6 GDI Style - Tour de Pologne
- Rok produkcji: 2016
- Napęd 4x4: Nie
- Skrzynia: Manual
- Wersja: TL
- Paliwo: Benzyna
- Kolor: Polar white
- Kontakt:
Ile może zarabiać salon na takim aucie? Pewnie max 2k - proponując swoją wymarzoną cenę łatwo jest zejść poniżej ich kosztów zakupu