Tucson TL
Kupiłbyś jeszcze raz ?
-
- Weteran
- Twój samochód: Tucson 1.6 GDI STYLE
- Kolor: SAND WHITE
Re: Kupiłbyś jeszcze raz ?
Dzięki nieźle... Ciekawe jest to co pisza o kołach 19 no i zużycie paliwa spore wyszło.
Jak moje w gdi hehe.
Jak moje w gdi hehe.
MirS dzięki wielkie.
Skany w porządku dobra jakość ale jakbyś nieraz potrzebował podobnie jak inni koledzy dobrej apki do skanowania( do JPG czy PDF) to polecam Simply Scanner. Używam na bieżąco W firmie szczególnie jak muszę Klientowi wysłać dokumenty, a jestem poza biurem. Super apka.
Jeszcze raz dzięki za artykuł
Wysłane z Tapatalk
Skany w porządku dobra jakość ale jakbyś nieraz potrzebował podobnie jak inni koledzy dobrej apki do skanowania( do JPG czy PDF) to polecam Simply Scanner. Używam na bieżąco W firmie szczególnie jak muszę Klientowi wysłać dokumenty, a jestem poza biurem. Super apka.
Jeszcze raz dzięki za artykuł
Wysłane z Tapatalk
Zdecydowanie bym kupił ponownie bo za 87tys. nie znajdę tak korzystnego stosunku satysfakcji do ceny.
Pewnie, że bym kupił ponownie . Szczególnie w tej wersji co obecna. Że bym ja tylko nie miał kłopotu z tymi moimi plecami to mógłbym cieszyć się w pełni wygodnymi fotelami
Wysłane z Tapatalk
Wysłane z Tapatalk
Cieszy to, ze zdecydowana większość naszej społeczności jest zadowolona z auta i po miesiącach użytkowania odpowiada "Kupilbym jeszcze raz !". I to niezależnie od wersji, mocy, itd. Świadczy to, że auto jest warte swojej ceny i daje nam sporo radości ! Pewnie, że zawsze znajdą się jakieś wady i niedociągnięcia, ale w ogólnym rozrachunku "jest bardzo dobrze !". W sumie, za te wszystko pozytywne opinie na naszym forum dealerzy powinni dawać nam przyzwoite rabaty przy zakupie następnych samochodów marki hyundai. Uważam, że przekonały nie jednego "niezdecydowanego" do tej marki. I to nie koniecznie tych teraz zalogowanych naszych kolegów i kolezanek, ale w większości tych którzy czytają nasze wpisy "po cichu" i nigdy się nie ujawnią. Tak trzymać Hyundai, mimo plastików jest dobrze. Oby Hyundai nie wpadł w samozachwyt i nie skrócił 5 letniej gwarancji, oznajmiając, że nie musi w ten sposób już gonić za klientem, "że nasze auta są lepsze od /--/.
Wysłane przy użyciu Tapatalka
Wysłane przy użyciu Tapatalka
-
- Forumowicz
- Twój samochód: 1.6 GDI Comfort + Navi
- Kolor: Fiery Red
Ja to zawsze mam banana na twarzy jak tylko zobaczę jakiegoś Tucsa na drodze nie wiem, ale tak mam hehehe
i bez znaczenia jaka to wersja
A tak przy okazji teraz bym wziął wersje Soll bo powoli uzupełniam różnicę jaka miedzy Comfortem + Navi, a Soll była
i bez znaczenia jaka to wersja
A tak przy okazji teraz bym wziął wersje Soll bo powoli uzupełniam różnicę jaka miedzy Comfortem + Navi, a Soll była
-
- Weteran
- Twój samochód: 1.6T-GDi Premium 4WD
- Kolor: white sand
Auto mam dopiero 2 miesiące zrobiłem 3500km i jestem bardzo zadowolony i kupiłbym jeszcze raz. Wydaje mi się jednak że najlepszą opinię będę mógł dać po 1 i 2 roku Na tą chwilę jest super!
-
- Weteran
- Twój samochód: nieważne
- Kolor: nieważne
Mam tak samo. Banan i o ile jest możliwość zerkam czy na tylnej szybie nie ma przypadkiem forumowej wlepy Dzięki za skany!
2016 Hyundai Tucson 1.6GDI, Phantom Black
-
- Forumowicz
- Twój samochód: 1.6 GDI Comfort + Navi
- Kolor: Fiery Red
A własnie losiek można zamówić forumową nalepkę jeszcze?
- Scooter80
- Weteran
- Twój samochód: Tucson 1.6 GDI Comfort
- Kolor: Mircon Grey
Wczoraj zaczepił mnie jakiś facet na parkingu i pytał się jak się sprawuje autko bo sam jest zdecydowany na Tucsona.. Odpowiedzialem, że naprawdę warto kupić to autko bo jeździ się nim rewelacyjnie, mało pali. Typowe na miasto z silnikiem 1.6 GDI. Więc czy kupilbym jeszcze raz..... Zdecydowanie tak.