Kosmetyki do pielęgnacji
-
- Świeżak
- Twój samochód: 1.6 GDI Comfort + pakiety
- Kolor: Polar White
Re: Kosmetyki do pielęgnacji
Witam.
Mam pytanie czy ktoś z was dostał przy odbiorze taki walizkowy zestaw kosmetyków do pielęgnacji?
Nosi nazwę GEN-3 .
Stosował ktoś takie? Warto?
Mam pytanie czy ktoś z was dostał przy odbiorze taki walizkowy zestaw kosmetyków do pielęgnacji?
Nosi nazwę GEN-3 .
Stosował ktoś takie? Warto?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To sporo kosztuje i ponoć wysoka półka, są dwa rodzaje zestawów (ceramiķa) ale nie stosowałem.
Ja swojego Tajsona woskuje płynnym woskiem Turtle Wax z dodatkiem teflonu. Seria której już chyba nie produkują. Zostało mi jeszcze z ćwierć butelki, którą zakupiłem jakiś czas temu do innego auta.
Dobrze zabezpiecza przed deszczem i brudem, a dodatkowo tworzy także dobrą połyskującą powłokę. Dotychczasowo używałem zawsze produktów Turtle, ale jak zużyje obecny to może spróbuje czegoś innego, co Wy polecaliście w tym temacie.
Na zdjęciach efekty pracy mojej i wspomnianego wosku:)
Dobrze zabezpiecza przed deszczem i brudem, a dodatkowo tworzy także dobrą połyskującą powłokę. Dotychczasowo używałem zawsze produktów Turtle, ale jak zużyje obecny to może spróbuje czegoś innego, co Wy polecaliście w tym temacie.
Na zdjęciach efekty pracy mojej i wspomnianego wosku:)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
No @rav - świetna robota. Lakier jak lustro !
Wysłane przy użyciu Tapatalka
Wysłane przy użyciu Tapatalka
- Hrabia
- Forumowicz
- Twój samochód: Tucson 1.6 GDI 2WD Comfort + Navi
Hej,
Możecie coś poradzić na owady przyklejone do lakieru? Jest tego cała masa. Ostatnio samochód w trasie zabił kilkaset żyjątek.
Myjka ciśnieniowa z bliskiej odległości to niezbyt dobre rozwiązanie, pewnie skraca życie powłoki lakierniczej.
Możecie coś poradzić na owady przyklejone do lakieru? Jest tego cała masa. Ostatnio samochód w trasie zabił kilkaset żyjątek.
Myjka ciśnieniowa z bliskiej odległości to niezbyt dobre rozwiązanie, pewnie skraca życie powłoki lakierniczej.
- jag888
- Weteran
- Twój samochód: Tucson 2016 1.7 CRDi 7AT 2WD (141 KM) BlueDrive , wersja Style
- Kolor: Phantom Black
Kosmetyki do pielęgnacji
Polecam K2 Nuta Anti Insect, skuteczne i tanie
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Myjnia - preparat - myjnia - mikrofibra - wosk. Do szyb pianka. Nie szorować lakieru gąbką. Warto dobrze nawoskowac przód, insekty o wiele łatwiej się zmyją, a do tego nie wejdą w reakcję z lakierem.
Ostatnio zmieniony 12 lip 2017, 14:24 przez krisman, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: autocorrection
Powód: autocorrection
- Hrabia
- Forumowicz
- Twój samochód: Tucson 1.6 GDI 2WD Comfort + Navi
Dzięki za szybką odpowiedź. Sprawdzę K2. Wosk już nałożony.
-
- Forumowicz
- Twój samochód: 1.7 141KM Style
- Kolor: MICRON GREY
Mam takie pytanko. Co stosujecie do czyszczenia plastików w środku? Część z nich jest twwrda a inna miękka. Macie jakąś sprawdzoną chemię żeby kurz szybko nie osiadal? Przeczytałem trochę internetu i znalazłem coś takiego jak gtechniq c6 matte dash. Czy ktoś to stosował do swojego Tucsona i może to polecić z opisu wydaję mi się, że będzie ok. A może macie coś innego sprawdzonego?
-
- Weteran
- Twój samochód: Tucson 1.6 GDI STYLE
- Kolor: SAND WHITE
ADBL APC koncentrat chemia do rozrobienia z wodą do usuwania zabrudzeń na wszystkim typu plastiki gumy itd
ADBL INTERIOR WOW dressing na plastiki i gumy w środku
i do odświeżanie ADBL INTERIOR QD i za jakiś czas od początku...
ale jak chcesz możesz zamienić ADBL INTERIOR WOW na ten GTECHNIQ C6 MATTE DASH to pewnie tez dobry produkt.
ADBL INTERIOR WOW dressing na plastiki i gumy w środku
i do odświeżanie ADBL INTERIOR QD i za jakiś czas od początku...
ale jak chcesz możesz zamienić ADBL INTERIOR WOW na ten GTECHNIQ C6 MATTE DASH to pewnie tez dobry produkt.