Mam taką nadzieję i też staram się obalać w sieci te mity, że niby w odróżnieniu od innych marek, Hyundai tak świetnie sobie radzi z kryzysem.anton pisze: ↑28 sty 2022, 22:26Hyundai chyba boi się smrodu jaki wyniknął z opóźnieniami, homologacją i ogólnie przeliczeniem się ze sprzedażą (zebrali za dużo zamówień względem produkcji)
Ja, moi znajomi którzy czekają na Hyundaia zamieściliśmy negatywne komentarze na temat całej sytuacji ale Hyundai kasuje ze swojego profilu Google i Facebook. Ale poradzimy sobie z sytuacją. Zamieścimy na innych portalach. Tak samo dealerzy u których zamówiliśmy samochody - też nagminnie kasuja komentarze.
Wiem o tym od wielu osób. Ale i to pokonamy. Hyundai i spółka musi ponieść odpowiedzialność za tą sytuację
BTW, może dzięki bad publicity, w ostatnim tygodniu po raz pierwszy odezwał się do mnie salon od czasu gdy zamówiłem samochód. Zawsze ja dzwoniłem, pisałem bo inaczej, to chyba nikt nie pofatygował się aby mnie poinformować, że samochód będzie pół roku po terminie. Dowiedziałem, że dalej nic nie wiadomo ale w końcu poczułem, że ktoś tam jednak pamięta, że czekam na samochód