Zamawiałem w Jelonku, Hyundai Club. Przed samymi Świętami była informacja, że wszedł na produkcję (i tak rzeczywiście było), po Świętach było info, że jednak na produkcję nie wszedł

pzdr

Zamawiałem w Jelonku, Hyundai Club. Przed samymi Świętami była informacja, że wszedł na produkcję (i tak rzeczywiście było), po Świętach było info, że jednak na produkcję nie wszedł
Też tam miałem zamówić tylko w innym salonie w wlkp obiecali mi wcześniejlongtom pisze: ↑28 sty 2022, 9:56Zamawiałem w Jelonku, Hyundai Club. Przed samymi Świętami była informacja, że wszedł na produkcję (i tak rzeczywiście było), po Świętach było info, że jednak na produkcję nie wszedł, po tygodniu (już styczeń) było info, że jest gotowy. Tydzień był w transporcie, tydzień czekał na papiery. No i jest
![]()
pzdr
![]()
Hyundai chyba boi się smrodu jaki wyniknął z opóźnieniami, homologacją i ogólnie przeliczeniem się ze sprzedażą (zebrali za dużo zamówień względem produkcji)Borys pisze: ↑26 sty 2022, 0:09Panowie nagłaśniacie sprawę: problemy z anulowanymi zgłoszeniami, problemy z homologacją.
Zamieszczajcie komentarze na facebook, na google na profilach Hyundai Motor Poland. To działa.
Używajcie Tor Browser, webproxy. Proście znajomych. To działa. Można na nich wywrzeć presje. Hyundai i Dealerzy boją się jak ognia: negatywnych komentarzy. Szczególnie dealerzy na profilach facebook, na mapie google (opinie) lub na portalach typu oceń warsztat, oceń dealera.
Polecam!!! Ja już odebrałem swojego hyundaja.![]()
Ja dostałem jak poprosiłem o zwrot zaliczki. Auto zamówione w lipcu data zgłoszenia:
Czytałem na fb, że dają rabatyanton pisze: ↑28 sty 2022, 22:26Hyundai chyba boi się smrodu jaki wyniknął z opóźnieniami, homologacją i ogólnie przeliczeniem się ze sprzedażą (zebrali za dużo zamówień względem produkcji)
Ja, moi znajomi którzy czekają na Hyundaia zamieściliśmy negatywne komentarze na temat całej sytuacji ale Hyundai kasuje ze swojego profilu Google i Facebook. Ale poradzimy sobie z sytuacją. Zamieścimy na innych portalach. Tak samo dealerzy u których zamówiliśmy samochody - też nagminnie kasuja komentarze.
Wiem o tym od wielu osób. Ale i to pokonamy. Hyundai i spółka musi ponieść odpowiedzialność za tą sytuację
Kia tak robiła...daniel.tucson4 pisze: ↑29 sty 2022, 18:39Czytałem na fb, że dają rabatyponoć
1000 zł rabatu za każde 30 dni oczekiwania poza terminem
Czyli WARTO czekać![]()