Tucson NX4
Czas oczekiwania na nowego Tucsona NX4 od zamówienia
-
- Forumowicz
- Twój samochód: MHEV 4WD Platinum + N-line
- Napęd 4x4: Tak
- Skrzynia: Automat DCT
- Wersja: NX4
- Paliwo: Benzyna
- Kolor: Shadow Grey
Re: Czas oczekiwania na nowego Tucsona NX4 od zamówienia
Ciekawa dyskusja tak się składa, że ja miałem dwie Dacie Duster (I i II model), obie na full wypasie i teraz chciałem iść po II po facelifcie, ale cena wzrosła o ok 20k (95k na full wypasie), więc powiedziałem dość i poszedłem po Tucsona, który też sobie wybrałem w max wypasie ze wszystkim, bo np. skoro w Dacii miałem kamery 360, to chcialem tez je miec w Tucsonie wiec musiałem wybrac Platinum i tak sie skonczyla historia ze do teraz jeszcze auta nie mam, no ale mam nadzieje ze do wiosny cos juz bedzie
Nie ma co sie tyrac o to ze ktoskupil tansza wersje i sie dowartosciowuje ze taka wystarczy, kazdy bierze to co moze i tyle.
Nie ma co sie tyrac o to ze ktoskupil tansza wersje i sie dowartosciowuje ze taka wystarczy, kazdy bierze to co moze i tyle.
-
- Twórca
- Twój samochód: 1,6 TGDI hybryd 230KM Platinum N-line
- Napęd 4x4: Nie
- Skrzynia: Automat
- Paliwo: Hybryda
- Kolor: Red sun
10min temu przeprowadzilem rozmowe z dealerem.auto mialo byc gotowe na 26listopada.jednak zakonczenie produkcji bylo przekladane z dnia na dzien.teraz uslyszalem ze w systemie jest info iz auto ma byc gotowe 7go grudnia.vin ma byc 8go.auto zamowione 04.08.21 z puli majowej ktora mial zamowiony salon.auto hybryda 230KM.platinum N-line.no to teraz sie okaze co jest prawda.
-
- Nowicjusz
- Twój samochód: 1,6 T-GDI mHEV Platinum 2WD 2021
- Kolor: Dark knight
Też miałem podobną informację i później okazało się, że była prawdziwa (również zamówienie majowe)Syriusz1969 pisze: ↑03 gru 2021, 13:1310min temu przeprowadzilem rozmowe z dealerem.auto mialo byc gotowe na 26listopada.jednak zakonczenie produkcji bylo przekladane z dnia na dzien.teraz uslyszalem ze w systemie jest info iz auto ma byc gotowe 7go grudnia.vin ma byc 8go.auto zamowione 04.08.21 z puli majowej ktora mial zamowiony salon.auto hybryda 230KM.platinum N-line.no to teraz sie okaze co jest prawda.
-
- Weteran
- Twój samochód: 1,6 T-GDI Style automat
- Kolor: Biały
Pierwszego HT z 2016 roku kupiłem ze stoku czekałem 2tyg. na wszystkie formalności więc szybka piłka decyzja- kupno. Drugiego z 2020r., już zamówiłem bo chciałem mieć swojego rarytasa i czekałem ponad 5 miesięcy ciągle było coś i gdy miałem już załatwioną do odbioru RAV ale w tym momencie dojechał mój HT. Zastanawiam się czy ten "rynek" się ustabilizuje a jeśli tak to kiedy. Szczerze współczuję oczekującym ale myślę, że trzeba mieć chyba zawsze w zapasie dwa wybory.
-
- Świeżak
- Twój samochód: 1,6 GDI
- Skrzynia: Manual
- Kolor: Amazon Gray
Mi dziś dealer powiedział że dopiero połowa stycznia. Auto fizycznie jest już w salonie, ale nie ma homologacji.
Czy to możliwe że tyle się czeka na homologację.
Auto zamówione w październiku, miało być na połowę grudnia. Przesunięty dziś na połowę stycznia. Na dowód że jest w salonie dostałam zdjęcia auta i zdjęcie nr VIN.
Hyundai Tucson Executive. Skrzynia biegów manualna. Kolor Amazon Gray.
Czy to możliwe że tyle się czeka na homologację.
Auto zamówione w październiku, miało być na połowę grudnia. Przesunięty dziś na połowę stycznia. Na dowód że jest w salonie dostałam zdjęcia auta i zdjęcie nr VIN.
Hyundai Tucson Executive. Skrzynia biegów manualna. Kolor Amazon Gray.
-
- Twórca
Az mi sie wierzyc nie chce.jakos inni otrzymuja auta a u ciebie problem z homologacja.pytalem o to dealera(o homologacje)odpowiedzial ze owszem moga byc problemy ale o auta z 2022.wiec cos jest nie tak.
-
- Twórca
Oby nie bylo tak ze gdy otrzymasz auto w styczniu nr vin sie zmieni.
-
- Forumowicz
- Twój samochód: MHEV 4WD Platinum + N-line
- Napęd 4x4: Tak
- Kolor: Shadow Grey
Kurcze super informacja, moje taki sam konfig ale miekka hybryda niby na 15.12 ma byc start produkcji (tez przekladany kilkukrotnie). A zamawiane bylo 30.04 przez dealera. Trzymam kciuki i daj info czy udalo sie odebracSyriusz1969 pisze: ↑03 gru 2021, 13:1310min temu przeprowadzilem rozmowe z dealerem.auto mialo byc gotowe na 26listopada.jednak zakonczenie produkcji bylo przekladane z dnia na dzien.teraz uslyszalem ze w systemie jest info iz auto ma byc gotowe 7go grudnia.vin ma byc 8go.auto zamowione 04.08.21 z puli majowej ktora mial zamowiony salon.auto hybryda 230KM.platinum N-line.no to teraz sie okaze co jest prawda.
-
- Forumowicz
- Twój samochód: 1,6
- Skrzynia: Manual
- Kolor: SB
problem z homologacją był już wałkowany , należy poczytać posty wcześniejsze. Kamila mam taką samą sytuację jak ty. Jak jest to manual, to raczej szykuj się na luty