Ja bym zamawiał jak już to pod koniec roku by mieć już rocznik bieżący 2022..
Gdyby to można było przewidzieć, to nikt by nie zamawiał w 4 kwartale
Super ten wykazPedr pisze: ↑26 paź 2021, 21:14A tu ciekawych rzeczy można się dowiedzieć o czasie oczekiwania na samochody. https://www.leaseplan.com/pl-pl/blog/au ... PMdcPSWvbM
No chyba nie, skoro przeczytałem dwa źródła i staram je skonfrontować pod kątem wiarygodności...Amat pisze: ↑27 paź 2021, 12:19Nie czytasz a pytaszw lipcu - umowa 22 - go na liście produkcyjnej 30-go. Jak jest dzisiaj? Kto to wie! Nie sugeruj się jakimś artykułem. Dane pewnie zbierane z firm. To bardziej reklama niż rzeczwistosc. Wystarczy poczytać to forum by się dowiedzieć że jeszcze z maja i czerwca ludzie czekają na swój samochód
To nie te czasy gdzie klient patrzy w rok rejestracji. Dealer nie będzie trzymał na placu niezarejestrowanego, sprzedanego auta. A co z ubezpieczeniem auta ???daniel.tucson4 pisze: ↑27 paź 2021, 0:27Gdyby to można było przewidzieć, to nikt by nie zamawiał w 4 kwartaleCzekaliby na nowy kwartał, eh... biorę jak jest i jak pisał Zibi, po świętach nie rejestruję, tylko w styczniu, przecież widać wszystko w dow-rej.
Ja zamawiałem początkiem czerwca czekam, kolega po mnie+/- 5 dni czeka, kolega w maju, czeka. Wszyscy na grudzień, a wówczas podobno ma być przerwa technologiczna i to cały grudzień.daniel.tucson4 pisze: ↑27 paź 2021, 13:34No chyba nie, skoro przeczytałem dwa źródła i staram je skonfrontować pod kątem wiarygodności...Koniec końców to prawda, że Nasze opinie są najbardziej wiarygodne. Po to to forum
![]()