Tucson TL
Buczenie, hałas - po wciśnięciu sprzęgła ciszej
-
- Twórca
- Twój samochód: Tucson 1.6 T-GDI, manual, 4x4
- Kolor: Fiery Red
Re: Buczenie, hałas - po wciśnięciu sprzęgła ciszej
Mój Tucson pojechał właśnie do Czech, czekam na rozwój sytuacji.
Mam na zastępczy nowe i30 (13tys przebiegu) i też ma różne przypadłości. Niezły badziew teraz wypuszczają.
Mam na zastępczy nowe i30 (13tys przebiegu) i też ma różne przypadłości. Niezły badziew teraz wypuszczają.
-
- Mistrz
- Twój samochód: Tucson TL (2015) 1.6 T-GDI 4WD
- Kolor:
Bardzo ciekawe jak fabryka podejdzie do problemu... oby nie zdecydowali, o wysłaniu samochodu do Korei
1.6 T-GDI 4WD Comfort
-
- Twórca
Niech go wysyłają nawet do Północnej, jeśli oddadzą mi sprawny pojazd, po 14 mieś nie rozwiązania problemu.
Jeśli zrobili Ci trzy naprawy z tytułu rękojmi, to muszą wydać nowy. U mnie zrobili jedną z rękojmi, potem się zamurowali, że jest wszystko wspaniale.
Jeśli zrobili Ci trzy naprawy z tytułu rękojmi, to muszą wydać nowy. U mnie zrobili jedną z rękojmi, potem się zamurowali, że jest wszystko wspaniale.
-
- Świeżak
- Twój samochód: ix35 1.6 GDI
- Kolor: czarny
MASAKRA! Chyba miałeś rację pisząc we wcześniejszych postach, że wymiany będą dokonywać jakieś dzieciaki na praktykach :/ . Zgodziłeś się odebrałeś auto w takim stanie? Co dalej zamierzasz z tym zrobić? W głowie się nie mieści że serwis to tacy partacze. Napisz taki post na FB Hyundaia ,, trzeba to nagłaśniać i nie odpuszczać. Nowe Auto za sporo kasy a człowiek się tylko denerwuje zamiast cieszyć.mrmajk88 pisze: ↑05 mar 2018, 13:10Witam,
Status mojej sprawy:
Tu macie mały materiał ode mnie:
https://www.youtube.com/watch?v=TJSUxhc4TO8
- Speedor
- Autor
- Twój samochód: 1,6 GDI Style
- Napęd 4x4: Tak
- Kolor: PolarWhite
To może Hyundai Motor Polska..
-
- Nowicjusz
- Twój samochód: Hyundai Tucson 1.6 Style benzyna
- Kolor: Beżowy
Hyundai Tucson 1,6 T-GDI benzyna
-
- Świeżak
- Twój samochód: Hyundai Tucson 1.6 T-GDI 2WD
- Kolor: blue
Posty na FB są usowane wiec nie ma sensu nic dodawać bo i tak znikną tego samego dnia. Co dalej ze sprawa to kolejne pismo z tymi samymi żadaniami. Zobaczymy co odpiszą raczej ide z tym do sądu nawet sam niech sedzia obaczy to swoim okiem, oczywiście się przygotuję na tą okoliczność dlatego kazda wizyta i naprawa musi być pokwitowana oczywiście dowod wideo po naprawach tez sie przyda za 25 tysiecy ktore miałbym dopłacić do nowego tucsona wole to nagłośnić i zajać sie sprawa na poważnie.
Do TVN napisałem maila + dziś bede dzwonił osobiście do dziennikarza sledczego TVN.
HMP - nie bede tam pisał bo nawet nie otworzą mojego listu, a nawet gdyby co oni mają do mojego auta przeciez nie kupiłem odnich samochodu.
@PJ22 - jak uciebie doszło do oddania samochodu na fabryke czeską? sami Ci to zaproponowali czy jak?
Do TVN napisałem maila + dziś bede dzwonił osobiście do dziennikarza sledczego TVN.
HMP - nie bede tam pisał bo nawet nie otworzą mojego listu, a nawet gdyby co oni mają do mojego auta przeciez nie kupiłem odnich samochodu.
@PJ22 - jak uciebie doszło do oddania samochodu na fabryke czeską? sami Ci to zaproponowali czy jak?
-
- Twórca
Po naprawie z rękojmi, mój ulubiony Pan R stwierdził, że teraz jest super, ale przyjedzie kontrola z HMP. Z HMP otrzymaliśmy pismo iż w zasadzie to jest ok, ale będą badać sprawę. Przez ok 2 mieś nie działo się nic. Pewnego dnia mój prawnik dostał pismo z HMP, iż poprzednia skrzynia została wymieniona na taką z wadliwej partii i zapraszają na jej wymianę, oraz dalsze sprawdzanie do fabryki. Wszystko było opisywane w tym wątku.
-
- Weteran
- Twój samochód: 1.6 GDI
- Kolor: Biały
Aż włosy się jeżą po przeczytaniu całego tego wątku. Mam nadzieję że mimo wszystko uda się z sukcesem doprowadzić sprawę do momentu w którym stwierdzisz że wszystko zostało załatwione po Twojej myśli. Trzymam kciuki.
-
- Nowicjusz
- Twój samochód: Hyundai Tucson 1.6 Style benzyna
- Kolor: Beżowy
Co dalej z twoją reklamacją - gdi