Tucson TL
Android Auto & Apple CarPlay
-
- Świeżak
- Twój samochód: 1.7 CRDI
- Kolor: Biały
Re: Android Auto & Apple CarPlay
Hmm ok mam android auto na telefonie, teraz jak to połączyć z tucsonem?
z tego co wyczytałem to można tylko po kablu, ale jak podłączam mam błąd i na androidzie wyswietla sie komunikat ze mam zainstalowac file transfer albo
samsung smart share, po zainstalowaniu dalej ten sam blad na telefonie, ktos wyjasni mi jak to ma dzialac?
z tego co wyczytałem to można tylko po kablu, ale jak podłączam mam błąd i na androidzie wyswietla sie komunikat ze mam zainstalowac file transfer albo
samsung smart share, po zainstalowaniu dalej ten sam blad na telefonie, ktos wyjasni mi jak to ma dzialac?
-
- Forumowicz
- Twój samochód: Hyundai Tucson SMART 1.6 T-GDI
- Kolor: Shimmering Silver
Jeżeli masz androida w stacji multimedialnej i telefon z tym systemem to zainstaluj apkę Hyundai Access Point. I po skonfigurowaniu zero kłopotów
-
- Nowicjusz
- Twój samochód: Tucson listopad 2017/ Comfort + navi/ 1.6 GDI
Hyundai Access Point na tel.z androidem 8 (Oreo)nie działa.
-
- Forumowicz
- Twój samochód: Hyundai Tucson SMART 1.6 T-GDI
- Kolor: Shimmering Silver
U mnie jest antek 7 a stacja navidirect ma chyba 4 i wszystko chodzi jak malowanie. Stojąc w pobliżu auta już jest automatycznie połączone wi-fi.
-
- Świeżak
- Twój samochód: 1.7 CRDI
HAP zainstalowalem ale to tylko konfiguruje połączenie ze stacją multimedialną co już wcześniej zrobiłem, wygląda na to że nie mam androida na stacji i muszę poczekać na aktualizację w serwisie. Dzisiaj dzwoniłem do serwisu i powiedzieli że nie wiedzą kiedy będzie aktualizacja z android auto.
-
- Weteran
- Twój samochód: 1.6 GDI
Czy HAP nie słuzy tylko do połączenia auta z BT i WiFi? Czy się mylę?
-
- Świeżak
- Twój samochód: 1.6 150km DCT
- Napęd 4x4: Nie
- Skrzynia: Automat DCT
- Wersja: NX4
- Paliwo: Benzyna
- Kolor: Amazon Grey
Panowie. Dzisiaj odebralem Tuska Go. Wlasnie wracam z garażu. Android Auto dziala bez zarzutów (na tyle ile udalo mi się poklikac) pomimo zapewnien sprzedawcy, że działać nie bedzie. Jestem pozytywnie zaskoczony
Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka
-
- Świeżak
- Twój samochód: KIA Sportage IV 1.6 T GDI
Witajcie,
Ja akurat poruszam się Waszym bratem - Kią Sportage 4 generacji. U siebie mam stację multimedialną z androidem (pracuje AA) i chciałem dowiedzieć się, czy aplikacja HAP może działać też w Kii? Na swoim telefonie (S9+) zainstalowałem HAP, ale ten cały czas krzyczy, że "na tym urządzeniu niedostępny jest żaden punkt dostępu Wi-Fi".
Ja akurat poruszam się Waszym bratem - Kią Sportage 4 generacji. U siebie mam stację multimedialną z androidem (pracuje AA) i chciałem dowiedzieć się, czy aplikacja HAP może działać też w Kii? Na swoim telefonie (S9+) zainstalowałem HAP, ale ten cały czas krzyczy, że "na tym urządzeniu niedostępny jest żaden punkt dostępu Wi-Fi".
-
- Świeżak
- Twój samochód: 1.7 CRDi 7DCT 2WD BlueDrive (141 KM) GO PLUS 19''
- Kolor: Polar White
U mnie android auto działa częściowo. Nawigacja idealnie, nawet komendy głosowe. Nie działa wybieranie głosowe numerów oraz dźwięk spotify, który uruchamia się tylko na 3-4 sekundy po tym jak kończy gadać nawigacja. Mam auto z 2018 GOPLUS i chyba radio/navi bez windowsa, sadząc po klawiszach fizycznych.
-
- Świeżak
- Twój samochód: 1.6 GDI GO
- Kolor: Champion Blue
Witam. Czy ktoś próbował ostatnio podłączyć się po kablu pod car audio?
Ja ściągnąłem apke Hyundai Access Point i po podłączeniu wyskakuje komunikat 'no Wi-Fi access point available on this device'. Tyle tylko że ten komunikat wyskakuje zaraz po starcie aplikacji i nawet żadnego połączenia Wi-Fi nie sprawdza.
Ja ściągnąłem apke Hyundai Access Point i po podłączeniu wyskakuje komunikat 'no Wi-Fi access point available on this device'. Tyle tylko że ten komunikat wyskakuje zaraz po starcie aplikacji i nawet żadnego połączenia Wi-Fi nie sprawdza.