Tucson TL
Android Auto & Apple CarPlay
Re: Android Auto & Apple CarPlay
Myślę, że koleżanka dealerka potwierdzi.
Za to będą Led długie.
-
- Mistrz
- Twój samochód: Tucson 1.6GDI Style
- Kolor: White Sand
To ja nie bylem w salonie i servisie hundai bo wcale nie siedzialem w Kona ktora nie miala nowego radia jak moje i tam nie bylo DAB.
A i wcale nawet nie bylo tam servisantow. Wiec nje wiem skad to wiem.......i dlaczego mialbym czekac na rozwiazanie mojego problemu przeciez mam zupelnie dobre radio hehehe. Pozdrawiam
A i wcale nawet nie bylo tam servisantow. Wiec nje wiem skad to wiem.......i dlaczego mialbym czekac na rozwiazanie mojego problemu przeciez mam zupelnie dobre radio hehehe. Pozdrawiam
Tak jak i ja
Mówię co mi mówił bardzo sympatyczny człowiek od tych klocków.
Nie będę się kopał z bykiem, poczekam i zobaczymy który kłamał.
W Tucsonie na gdańskiej DAB już nie ma i ma nie być.
Mówię co mi mówił bardzo sympatyczny człowiek od tych klocków.
Nie będę się kopał z bykiem, poczekam i zobaczymy który kłamał.
W Tucsonie na gdańskiej DAB już nie ma i ma nie być.
- gdyl
- Twórca
- Twój samochód: Tucson 1.6
- Kolor: Czarny
Zastanawia mnie czy masz może radio LG LAN 5020 ? Bo jeśli tak to jest tylko kwestia czasu aż będą nowe aktualizacje, na android auto
Na moje pytanie czy jest możliwość aktualizacji do w/w wersji dostałem odpowiedź, że to inne odbiorniki i ten nowy nie ma modułu DAB+ a czy będzie takowa aktualizacja na mój model nie wiedzą.
EDIT: jednak jest w cenniku podane, że od listopada 2017 brak DAB+ (*4)
EDIT: jednak jest w cenniku podane, że od listopada 2017 brak DAB+ (*4)
Ostatnio zmieniony 14 sty 2018, 15:23 przez krisman, łącznie zmieniany 1 raz.
Zwróć uwagę na * w cenniku przy DAB+mexxmen30 pisze:To ja nie bylem w salonie ...Wiec nje wiem skad to wiem.......i dlaczego mialbym czekac na rozwiazanie mojego problemu przeciez mam zupelnie dobre radio hehehe. Pozdrawiam
I po co była ta ironia?
*4 Od listopadowego kontraktu produkcyjnego samochody nie będą wyposażone w funkcję cyfrowego radia DAB. Sprawdź dostępność u autoryzowanych dealerów Hyundai.
Hej! Potwierdzam brak DAB w nowych autach oraz Android Auto działające wyłącznie na nowych urządzeniach montowanych w Tucsonie od listopada 2017
Ledy na długich mogę potwierdzić wyłącznie hipotetycznie, bo nie mam jeszcze oficjalnej informacji.
Porównywanie zaś Kony i Tucsona ma się nijak do siebie.
-
- Nowicjusz
- Twój samochód: 1.6 GDI 2WD style
A gdzie to można sprawdzic?gdyl pisze: Zastanawia mnie czy masz może radio LG LAN 5020 ?
- gdyl
- Twórca
- Twój samochód: Tucson 1.6
- Kolor: Czarny
kiedys można było na TU ale teraz już widzę że trzeba płacić to zostaje mechaniczne ( górna pokrywa musi być otwarta, nie wiesz jak nie sprawdzaj ) , lub po prostu w serwisie się kiedyś zapytaj jakie masz dokładnie radio i sprawdzą w systemie
-
- Mistrz
- Twój samochód: Tucson 1.6GDI Style
Mam pytanie jak w android auto uruchomic komedy glosowe co trzeba nacisnac przy nowym modelu radia i nowym sofcie oraz andku 7 .?