Mam zainstalowana wersję 194 ale nie widzę żadnej różnicy w porównaniu do 183dentej pisze:Czy ktoś porównywał soft 183 z 194,jakie są zmiany
Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka
Mam zainstalowana wersję 194 ale nie widzę żadnej różnicy w porównaniu do 183dentej pisze:Czy ktoś porównywał soft 183 z 194,jakie są zmiany
dzieki za wstawke, ale chcialem spytac zanim zaczne sie bawic w aktualizacje bo gdzies przeczytalem ze mozna uszkodzic sprzet, czy to prawda? czy moglibyscie podpowiedziec czy aby miec nowsza mape po prostu wgrywam na karte? czy po problemach o ktorych czytam z ta wersja w razie takich moge wrocic do starszej wersji bo nie mam zadnych problemow?Jaro9PL pisze: ↑24 kwie 2020, 10:16Poniżej linki do najnowszych wersji. Mapę wystarczy rozpakować na kartę SD i włożyć do slotu.
Jeśli chodzi o oprogramowanie radia to instrukcja upgrade jest w początkowych postach tego wątku.
W pełni działającą i przetestowaną jest na chwilę obecną wersja 183.
Wersja 194 również działa ale nie ma możliwości na chwilę obecną dogrania np loga stacji radiowych.
Mapy: EUR.12.47.44.001.001 ( D.F3 ) [2019 1Q]
Oprogramowanie: TL.EU.SOP.20.183
Oprogramowanie: TL.EU.SOP.20.194
Wszystko działa na najnowszych wersjach. Nie ma żadnego problemu. Wystarczy że wygrasz na nową kartę mapy i to wszystko. Po upgrade, do starej wersji oprogramowania radia nie da się wrócić ale do starszych map jak najbardziej tylko po co ?hpyuser pisze: dzieki za wstawke, ale chcialem spytac zanim zaczne sie bawic w aktualizacje bo gdzies przeczytalem ze mozna uszkodzic sprzet, czy to prawda? czy moglibyscie podpowiedziec czy aby miec nowsza mape po prostu wgrywam na karte? czy po problemach o ktorych czytam z ta wersja w razie takich moge wrocic do starszej wersji bo nie mam zadnych problemow?
pozdrawiam forumowiczow
no po to, jakby cos nie dzialalo';)Jaro9PL pisze: ↑16 maja 2020, 22:48Wszystko działa na najnowszych wersjach. Nie ma żadnego problemu. Wystarczy że wygrasz na nową kartę mapy i to wszystko. Po upgrade, do starej wersji oprogramowania radia nie da się wrócić ale do starszych map jak najbardziej tylko po co ?
Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka