Masz na myśli podłączenie kabelkiem po usb czy też włączony internet w telefonie i bluetooth?
Tucson TL
Aktualizacja radia i map nawigacji
-
- Mistrz
- Twój samochód: Tucson 1.6GDI Style
- Kolor: White Sand
Re: Aktualizacja map na najnowsze
Chodzi mi o wifi ale to nie ma żadnego znaczenia bo po uruchomieniu audio od razu wywala błąd .
-
- Nowicjusz
- Twój samochód: Tucson 2018 lift premium 4x4 1.6tgdi 177KM
- Kolor: Granatowy
Nie, ani bluetooth, ani kabel - punkt dostępu wifi, w systemie multimedialnym tucsona odnajduje się sieć wifi, wpisuje hasło i łączy automatycznie za każdym razem gdy sieć wifi jest dostępna. Działają punkty POI online, pokazuje teoretycznie, że sprawdza ruch na drogach online itp. Nie mniej jednak te możliwości są na tyle ubogie, że i tak wolę android auto i mapy google... i z nich w 99% przypadków będę korzystał.
-
- Mistrz
- Twój samochód: Tucson 1.6GDI Style
- Kolor: White Sand
Ja też używam AA ale prawie za każdym razem uruchamiając silnik muszę naciskać ,,ok,, aby zatwierdzić komunikat że coś nie działa swoją drogą nie dałem tyle kasy za sprzęt żeby coś nie działało . Na początku nie działał AA po dwóch miesiącach wgrano nowe oprogramowanie wszystko działało do teraz gdy podczas akcji naprawczej wgrano kolejne nowe oprogramowanie oraz pogorszył się dźwięk odtwarzanych utworów z telefonu przykładowo z spotifi strasznie cicho jest niby mam gwarancję ale upierdliwe jest za każdą taką pierdoła wymaga najpierw umówienia się na wolny termin potem następny bo nie zawsze da się rozwiązać problem od razu i za każdym razem sto km do dilera oraz z dwie godziny gdzieś . A do tego ten cały bluelink do czego to używać ja w Europie nie działa heheheh.
-
- Świeżak
- Twój samochód: 1.6GDI GO
- Kolor: Srebny
Witam. czy może mi ktoś podesłać plik Hyundai_Gen5.0_Mobis_2020
-
- Świeżak
- Twój samochód: 1.7 CRDI
- Kolor: PIASKOWY
Trochę z innej beczki...
Czy orientuje się ktoś jakie jest oznaczenie nawigacji fabrycznej Gen5 (na Androidzie)? Chodzi mi o symbol urządzenia np: Model: LAN5220EHTL, PN: 96560-D70104X.
Aktualnie mam Gen2 (WinCE) i myślę nad wymianą
Czy orientuje się ktoś jakie jest oznaczenie nawigacji fabrycznej Gen5 (na Androidzie)? Chodzi mi o symbol urządzenia np: Model: LAN5220EHTL, PN: 96560-D70104X.
Aktualnie mam Gen2 (WinCE) i myślę nad wymianą
-
- Świeżak
- Twój samochód: Tucson 2016
- Kolor: Biały
https://allegro.pl/oferta/hyundai-tucso ... 8886605494 zwróć uwagę na przyciski i podłączenie
-
- Świeżak
- Twój samochód: 1.7 CRDI
- Kolor: PIASKOWY
Uuuu, widzę że nawet wiązka jest zupełnie inna (wtyczki A i B). Jednak nie będzie tak prosto jak myślałem.
majk, dziękuję za pomoc
majk, dziękuję za pomoc
-
- Nowicjusz
- Twój samochód: 1.6 GDI
- Kolor: Beżowy
witajcie
jaka jest najnowsza wersja oprogramowania i mapy na ten moment (Android)?
jaka jest najnowsza wersja oprogramowania i mapy na ten moment (Android)?