Tucson TL
Zakup Tucsona - jaki kolor wybrać?
-
- Świeżak
- Twój samochód: 1.6 GDi 6MT 2WD (132 KM) Comfort
- Kolor: Ruby Wine
Ruby Wine 2016
Szkoda ze w ofercie na 2017 juz tego kolory nie ma...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Re: Ruby Wine 2016
Ale za to jest wiele innych, równie pięknych kolorów. Tucson to jak kobieta, cokolwiek ubierze, będzie wyglądać równie pięknie !
Wysłane przy użyciu Tapatalka
Wysłane przy użyciu Tapatalka
-
- Twórca
- Twój samochód: Tucson 1.6 T-GDI, manual, 4x4
- Kolor: Fiery Red
To był pierwszy kolor jaki wybraliśmy z żoną, ale nagle po zamówieniu, okazało się że już niedostępny. Padło na fiery red i tez mi się podoba.
Dla mnie ten fiery red jest o 200% ładniejszy od ruby na żywo, choć czerwonych nie lubię, to jest naprawdę ładny, bardziej jednak taki ...kobiecy
(malinka) Oba kolory mam w sąsiedztwie i jak widzę ten Ruby, nie mogę nań patrzeć. Ale o gustach... 

-
- Weteran
- Twój samochód: ---
- Kolor: ---
Bez urazy, ale zawsze zastanawiałem się czy ktoś taki kolor kupi , a jednak ma wzięcie .
No właśnie nie ma, z tego co mi mówiła koleżanka, właśnie dla tego że niego zrezygnowano.
Z tym kolorem to jest tak że salony zamawiają te popular a klient w ciemno czerwonego nie weźmie jeśli go nie widział na oczy więc wybiera inny 
Ja widziałem tego czerwonego ciemnego wersję z czarnym dachem kołami 19 super super.

Ja widziałem tego czerwonego ciemnego wersję z czarnym dachem kołami 19 super super.
-
- Forumowicz
- Twój samochód: Hyundai Tucson 2.0 CDRi Style
- Kolor: Micron Grey
Re: Zakup Tucsona jaki silnik wybrać
Samochód służbowy w leasingu wiec na 5 lat... czyli do końca gwarancji... Dołożyłbym jeszcze jedno pytanie, tylko obawiam się, ze to będzie trochę za duży OT.... Zaryzykuję... Jak się sprawdza biały kolor w eksploatacji? Widzę, ze jest tu trochę Polar White?
- Tucson
- Autor
- Twój samochód: 1.6 GDI Style - Tour de Pologne
- Rok produkcji: 2016
- Napęd 4x4: Nie
- Skrzynia: Manual
- Wersja: TL
- Paliwo: Benzyna
- Kolor: Polar white
- Kontakt:
Re: Zakup Tucsona - jaki kolor wybrać?
Jeśli chcesz dowiedzieć się czy masz czyste auto po myciu to bierz białego - jeśli nie to szary