Tucson TL
Zakup Tucsona - jaki kolor wybrać?
Re: Zakup Tucsona - jaki kolor wybrać?
Uważam, że kolor micron gray jest bardzo łatwym w utrzymaniu. Nie widać na nim brudu, kurzu i innych zanieczyszczeń. Do tego wygląda bardzo ciekawie. Sam taki posiadam i zdecydowanie teraz, po pół roku użytkowania Tucsona wybralbym taki sam !
Wysłane przy użyciu Tapatalka
Wysłane przy użyciu Tapatalka
- Fred.X
- Weteran
- Twój samochód: Tucson 1.6 GDi
- Kolor: Polar White
Auto w wybranym kolorze ma się podobać, dla mnie Tucson srebrny, czerwony , beżowy odpada, za to biały, czarny i Moon Rock wyglądają najlepiej
Zapytaj żony/ dziewczyny, ona Ci doradzi 
ja mam szary, miałem jasno szary, biały, srebrny, czarny, czerwony i niebieski. Teraz posluchalbym kobiety i wziął "White Sands" 

Moon rock moim zdaniem jest słabszy od mojego micron grey(i nie dlatego że mam) ale o gustach...
Czarny mamy drugi i to jest prawdziwa udręka, biały to pikuś.
Czarny mamy drugi i to jest prawdziwa udręka, biały to pikuś.
-
- Twórca
- Twój samochód: Tucson 1.6 T-GDI, manual, 4x4
- Kolor: Fiery Red
Ja bym nie wybrał białego i czarnego. Raz ze względów praktycznych, dwa wizualnie do mnie nie przemawiają. Agresywna sylwetka wymaga podkreślenia kolorem 

- Fred.X
- Weteran
- Twój samochód: Tucson 1.6 GDi
- Kolor: Polar White
Więc dziwię się problemu autora wątku, my mamy za niego zdecydować ?? Ile ludzi tyle wyborów ...
Najlepszy w utrzymaniu czystość i jest sand white i przy okazji najładniejszy 

-
- Forumowicz
- Twój samochód: Hyundai Tucson 2.0 CDRi Style
- Kolor: Micron Grey
Panowie, nie zrozumieliśmy się... Ja się Was nie pytałem jaki mam kolor wybrać, ale jakie są Wasze doświadczenia w eksploatacji koloru białego... Jak się go myje w myjni ręcznej czy za pomocą Karchera... Mam prywatny samochód srebrny metalic... Poprzednią Alfę miałem czekoladową (czarny z dodatkiem złotego), a obecną w kolorze błękitny metalic... Odczucia z mycia każdego z nich są diametralnie inne... Ciemna Alfa była przepiękna, ale mogła być myta w zasadzie tylko w myjniach szczotkowych... które z kolei mocno niszczyły jej lakier... Na srebrnej czy teraz błękitnej praktycznie nie widać brudu, jednak samochody są... trochę nijakie...
Stąd ponowie moje pytanie... Jakie są Wasze doświadczenia w eksploatacji białych? Myjecie je na myjniach ręcznych? Jak długo utrzymują się "czyste" Moja ciemna Alfa czasami nie potrafiła dojechać czysta z myjni do domu/biura...
Jeśli nie zdecyduję się na Polar White, wybiorę White Sand. Jednak liczę na Wasze opinie (pod względem doświadczenia)
Ps. Tucson - dziękuję za przerzucenie postu.
Za namową żony wybrałem white sand. Poprzednio ciemne szary, czerwony. Szary katastrofa w utrzymaniu. Jak do tej pory white sand trafiony wybór, brud bardzo słabo widoczny, za to na czarnych plastikach już tak
A czemu się dziwić. Prosi o poradę a od tego też forum jest 
Ja biały wziąłem z uwagi na barwy firmowe.
Wizytówki i materiały reklamowe też mam białe z czarnym logo w połysku.
Flagi, banery itp. tak samo.
Tucson więc musiał pasować
Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka

Ja biały wziąłem z uwagi na barwy firmowe.
Wizytówki i materiały reklamowe też mam białe z czarnym logo w połysku.
Flagi, banery itp. tak samo.
Tucson więc musiał pasować

Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka