Nie mogę go wyłączyć bezpośrednio poprzez ponowne naciśnięcie i powrotu do nawiewu opcji poprzedniej TYLKO

U mnie również przy włączeniu AUTO włącza się A/C. Do czego służy to stopniowanie w AUTO 1..2..3.., bo gdy to sobie przełączam to żadnej różnicy nie widzę?daniel.tucson4 pisze: ↑23 mar 2022, 23:08Tak... ale jak stopniujesz AUTO o 1..2..3 to (dioda pomarańczowa) włącza się A/Cprzy każdym naciśnięciu...na niebieski
![]()
![]()
To jest normalne zachowanie. Przecież AUTO oznacza automatyczne sterowanie nawiewami w aucie aby utrzymać zadaną temperaturę.daniel.tucson4 pisze: ↑23 mar 2022, 13:28Jak naciskam przycisk AUTO to włącza mi się zawsze A/C + niebieska dioda. Pewnie to nienormalne![]()
Restartowałem infotainment i dalej doopaa
![]()
Będę zgłaszał za tydzień, jak wymiana będzie to pewnie czekania tyle co na nowy pojazd... masakra![]()
Stopniowanie będzie zależeć w upalne dni. W zależności o biegu1/2/3 będzie sie szybciej lub wolniej schładzać auto. na 3cim biegu jak auto będzie stało w pełnym słońcu pod chmurką nawiewy będą chodzić praktycznie na maxa aby szybko schłodzić auto do zadanej temperatury