No i teraz Tucson nie może być gorszy, co

Ale będzie jazda

Do tego: poprawione uszczelki, dobry soft na GPF iii.... CZY ABY ZNIWELOWALI FURKOT NA PÓŁSPRZĘGLE

P. S. Użytkownicy automatów powoli piszą na fb, że szarpanko i takie tam przy 70k km...

No właśnie coś tam słyszałem , że w tych skrzyniach 7-DCT te "poprawione sprzęgła" z Korei , czekajądaniel.tucson4 pisze: ↑15 cze 2023, 13:39P. S. Użytkownicy automatów powoli piszą na fb, że szarpanko i takie tam przy 70k km...także tego...
U mnie szarpanie występuje w manualu od 15k km.daniel.tucson4 pisze: ↑15 cze 2023, 13:39P. S. Użytkownicy automatów powoli piszą na fb, że szarpanko i takie tam przy 70k km...także tego...
Jeśli się przyjrzeć w dużym powiększeniu temu zdjęciu i temu zdjęciu, to rzeczywiście kierownica jest bardziej może jajowata , a nie jak początkowo sądziłem spłaszczona u dołu.
to pewnie i panel z wyświetlaczmi będzie jak w tej nowej Sonacie ( i chyba jak w nowym SantaFe) .abarth81 pisze: ↑10 kwie 2023, 21:58Znajomy z pracy był na targach Moto w Poznaniu i mówił że Hyundai wystawiał się z Tusconem ale ponoć panel środkowy byl taki w sportage jeden długi wyświetlacz mówił że siedział w środku i oglądał i pytał czy w moim tez taki jest..ja oczy zrobiłem..mówie że może to nie Tucson był..ale on w zaparte że nie.. taki jak twój mówi.. ale panel inny..zdjęć żadnych nie miał więc trudno zweryfikować ale twardo twierdzi że to był Tucson.