Ja żony 1,5 dci jechałem kiedyś do Łodzi autostradom nic mnie nie pędziło więc ciągle pędziłem równo 90km/h średnie z trasy (trochę po mieście) wyszło 3,7l

Sory ale nie powierzyłbym swoich pieniędzy do księgowania uczonemu który pisze autostradom łącznie ze słowotokiem bez ładu i składu ...mlodyksiegowy pisze: ↑29 sty 2018, 23:08
Ja żony 1,5 dci jechałem kiedyś do Łodzi autostradom nic mnie nie pędziło więc ciągle pędziłem równo 90km/h średnie z trasy (trochę po mieście) wyszło 3,7l![]()
Ciekawe spostrzeżenie rozumiem, że jak masz majstra do płytek to najpierw robisz mu test ortograficzny?
Panowie, spokojnie. Czytając nasze forum, co drugi z użytkowników popełnia błędy ortograficzne. Ale to nie klasówka z języka polskiego, a publiczne obrażanie i krytykowanie nie jest grzecznym postępowaniem. Ważne, że panuje fajna atmosfera i nikt nie używa na forum "łaciny" i o to właśnie chodzi.Speedor pisze: Sory ale nie powierzyłbym swoich pieniędzy do księgowania uczonemu który pisze autostradom łącznie ze słowotokiem bez ładu i składu ...
Dla mnie odcinek z punktu A do punktu Bdruciak pisze:Dla mnie trasa to autostrada bądź droga szybkiego ruchu
Rzuciłemdruciak pisze:A Ty krisman ile spalasz?