Tucson TL
Puknięcie po starcie przy prędkości około 30km/h
-
- Weteran
- Twój samochód: 1,6 T-GDI Style automat
- Kolor: Biały
Re: Puknięcie po starcie przy prędkości około 30km/h
No to namieszam. W poprzednim HT 1,6GDI manual charakterystyczne puknięcie było zawsze w okolicznosciach opisywanych wyżej. Teraz mam 1,6TGDi automat i puknięcia nie słyszę.
-
- Świeżak
- Twój samochód: 1.6gdi
Witam
Temat ten był poruszany juz dawno temu ale ja mam podobny problem z tym ze wydaje mi się ze to pukniecie słychać z przodu pod maska i jest dokładnie tak samo jak to opisujesz tylko raz ..zawsze po zgaszeniu silnika ...... czy może coś sie wyjaśniło i wiadomo co to za problem ???
Temat ten był poruszany juz dawno temu ale ja mam podobny problem z tym ze wydaje mi się ze to pukniecie słychać z przodu pod maska i jest dokładnie tak samo jak to opisujesz tylko raz ..zawsze po zgaszeniu silnika ...... czy może coś sie wyjaśniło i wiadomo co to za problem ???
- Tucson
- Autor
- Twój samochód: 1.6 GDI Style - Tour de Pologne
- Rok produkcji: 2016
- Napęd 4x4: Nie
- Skrzynia: Manual
- Wersja: TL
- Paliwo: Benzyna
- Kolor: Polar white
- Kontakt:
To nie problem tylko feature prawdopodobnie odpowietrznik w baku. Tak ma być, ktoś pisał że pytał o to w ASO - polecam przejrzeć wątek
-
- Twórca
- Twój samochód: 1.6 GDI Style
- Kolor: Silver
a czy po uruchomieniu powiedzmy po kilkugodzinnym postoju, jak silnik nie jest jeszcze rozgrzany .
Przy kompletnej ciszy, słyszycie może takie delikatne pstrykanie gdzieś tam z tyłu ?
To puknięcie faktycznie występuje, ale to pstrykanie takie jakby coś się rozprężało i naprężało , krótko , do rozgrzania silnika .
Adam
Przy kompletnej ciszy, słyszycie może takie delikatne pstrykanie gdzieś tam z tyłu ?
To puknięcie faktycznie występuje, ale to pstrykanie takie jakby coś się rozprężało i naprężało , krótko , do rozgrzania silnika .
Adam
-
- Świeżak
- Twój samochód: 1.6 2WD
- Napęd 4x4: Nie
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Kolor: Czarny
Re: pszczola26
Możesz napisać jak można dezaktywować takie automatyczne blokowanie drzwi? Mam Tucsona od wczoraj i mnie to wkurza.
-
- Weteran
- Twój samochód: 1,6 T-GDI Style automat
W ustawieniach jest taka możliwość.