Koniec z podpieraniem maski silnika - wstaw siłowniki
-
- Weteran
- Twój samochód: 1.6 GDI (N Line) 2WD
- Kolor: Olivine Grey
Re: Koniec z podpieraniem maski silnika - wstaw siłowniki
Ja trochę częściej, przy dolewaniu plynu i co jakiś czas po myciu gruntownym mam zasadę wycierania na sucho ręcznikiem elementów pomiedzy drzwiami i uszczelek, przy tym otwieram maskę i wybieram wodę pod maską i uszczelki reflektorów i te przednie elementy plastikowe z wody. Robie tak bo zazwyczaj po gruntownym myciu odstawiam go na parking pod chmurkę to nie chce żeby stal cały zawilgocony, jak nie jest garażowany.
-
- Weteran
- Twój samochód: Hyundai Tucson 1.6 GDI 132km Style
- Skrzynia: Manual
- Wersja: TL
- Paliwo: Benzyna
- Kolor: Polar white
robię tak jak ty a najbardziej mnie wkurza jak piana dostaje się pod klapkę wlewu paliwa, swojego garażuje.
-
- Świeżak
- Twój samochód: Tucson 1,6 GDI
- Napęd 4x4: Tak
- Skrzynia: Automat
- Paliwo: Benzyna
- Kolor: Niebieski
Trochę odgrzeje temat,
Próbował ktoś to montować w tucsonie z 2016? Kupiłem na Ali takie siłowniczki i nie mam pojęcia do czego je przykręcić. Na masce tak jak na zdjęciach w pierwszym poście elegancko zakręcam, ale dolna część za cholere nie wiem jak to zamontować.
Jakby ktoś miał foto aleno podzielił się rada jak sobie z tym poradzić to będę wdzięczny.
Chyba że są jakieś fikmiki/tutoriale jak to zrobić ale ja nie umiem tego znaleźć
Próbował ktoś to montować w tucsonie z 2016? Kupiłem na Ali takie siłowniczki i nie mam pojęcia do czego je przykręcić. Na masce tak jak na zdjęciach w pierwszym poście elegancko zakręcam, ale dolna część za cholere nie wiem jak to zamontować.
Jakby ktoś miał foto aleno podzielił się rada jak sobie z tym poradzić to będę wdzięczny.
Chyba że są jakieś fikmiki/tutoriale jak to zrobić ale ja nie umiem tego znaleźć